Portland Trailblazers - Charlotte Bobcats 3.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Charlotte matkustaa Portlandin vieraaksi NBA-kohtaamiseen.

Portland Trailblazers – Charlotte Bobcats (+11,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,13 | 6,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Pohjois-Carolinasta saapuva Charlotte Bobcats yrittää pysäyttää surkean pelivireensä Portland Trailblazersin kustannuksella. Koripallon NBA tarjoaa Suomen aikaan tulevana yönä useita melkoisen mielenkiintoisia otteluita. Läntisessä konferenssissa Portland Trailblazers on tällä hetkellä toisena, kun taas itäisestä konferenssista Charlotte Bobcats löytyy kuudennelta sijalta. Charlotte Bobcatsin sijoitus itäisessä konferensissa on rajusti yläkanttiin. Charlotte Bobcats on kaudesta toiseen NBA:n surkeimpia joukkueita eikä periaatteessa tilanne ole tällä kaudella mihinkään muuttunut. Itseasiassa viidestä edellisestä ottelustaan Charlotte Bobcats onkin saalistanut vain yhden voiton. Voidaan siispä sanoa, että vierasjoukkueen suunta on selkeästi alaspäin. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers murskasi vierasjoukkueen 112-85 numeroin.

Portland Trailblazers tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena. Materiaaliltaan Portland Trailblazers on ehdottomasti joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta varsinkin kotonaan lähtökohdat muuttuvat entisestä selkeimmiksi portlandilaisten suuntaan. Edellisellä kierroksella Portland Trailblazers voitti huikeassa kamppailussa Oklahoma City Thunderin 94-98 numeroin. Kotijoukkue on saanut tuosta ottelusta varmasti paljon lisää potkua tekemiseensä, sillä Oklahoma City Thunderia voidaan pitää Miami Heatin jälkeen NBA:n toiseksi laadukkaimpana joukkueena. Portland Trailblazers on saalistanut neljästä edellisestä kotiottelustaan kolme voittoa, joten se kertoo siitä, että miten vaikeaan paikkaan Charlotte Bobcats tulee tänään joutumaan. Edellisessä kotiottelussaan Portland Trailblazers hävisi mielettömän trillerin 107-108 lukemin Miami Heatille, mutta kotijoukkueen otteluohjelma on tosissaan kaiken kaikkiaan ollut äärimmäisen vaikea. Portland Trailblazersilla putkeen ovat vastassa olleet käytännössä kaksi suurinta mestarisuosikkia.

Charlotte Bobcats on kamppaillut viime aikoina lukuisten loukkaantumisten kanssa. Suurella todennäköisyydellä vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa tästäkin ottelusta ovat Jeff Taylor, Michael Kidd-Gilchrist sekä Brendan Haywood. Missään tapauksessa Charlotte Bobcatsin materiaali ei kestä loukkaantumisia samalla tavalla kuten esimerkiksi Portland Trailblazers. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti kotijoukkue. Tasoituksellakin on syytä lähteä Portland Trailblazersia pelaamaan, sillä Charlotte Bobcatsin kausi on tähän mennessä sujunut yläkanttiin. VIerasjoukkueen pelivire onkin nyt muuttunut surkeaan suuntaan, joten siinä mielessä takaisin ollaan palaamassa Kissojen osalta päiväjärjestykseen. Charlotte Bobcatsin tilannetta ei auta lainkaan se, että vierasjoukkue on matkustellut viime aikoina paljon. Kolme edellistä otteluaan Kissat ovat pelanneet vieraissa. Portland Trailblazers tulee ehdottomasti kotivoiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas