Portland Trailblazers - Houston Rockets 13.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Portlandin hurja vire Houstonin isäntänä?

Portland Traiblazers – Houston Rockets, merkki yli 212 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,62 | 2,33 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Portland Trailblazers sekä vastaan asettuva Houston Rockets. Tiedossa on ensinnäkin suhteellisen mielenkiintoinen kohtaaminen sekä toisekseen tässä ottelussa pisteitä tullaan tekemään hyvinkin paljon. Läntisessä konferenssissa Portland Trailblazers on tällä hetkellä ykkösenä, joten kotijoukkueen tilanne on enemmän kuin kohdallaan. Portland Trailblazers on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vaatimattomasti neljä voittoa. Viime kierroksella Portland Trailblazers voitti vieraissa Utah Jazzin 94-105 numeroin. Portland Trailblazers on pelannut läpi alkukauden erittäin runsaspisteisiä otteluita. Esimerkiksi viiteen edelliseen otteluun Portland Trailblazers on jokaisessa viimeistellyt yli sata pistettä.

Houston Rockets voitti edellisellä kierroksella Orlando Magicin 98-88 lukemin, vaikka neljä edellistä ottelua ovat muuten Houston Rocketsille tuottaneet vain kaksi voittoa. Houston Rockets voi olla erittäin tyytyväinen alkukauteensa, vaikka viime aikoina vierasjoukkueen pelivire on ollut melko epätasaista. Houston Rockets tunnetaan erittäin runsaskorisena joukkueena. Edelliset viisi ottelua ovat Houston Rocketsille tuottaneet esimerkiksi 105-83 numeroin voiton Golden State Warriorsin kustannuksella sekä 106-112 lukemin upean vierasvoiton San Antonio Spursin vieraana. Kieltämättä vierasvoitto San Antonio Spursilta kertoo jotain Houston Rocketsin potentiaalista.

Portland Trailblazers sekä Houston Rockets ovat pelanneet edellisten vuosien aikana useita huippujännittäviä kohtaamisia. Joukkueiden edellinen ottelu päättyi Houston Rocketsin vierasvoittoon 101-116 numeroin. Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet yli vaadittuun pistemäärään. Myös tässä ottelussa on syytä olettaa näin tapahtuvan. Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun sairaslistan osalta erinomaisesta tilanteesta, sillä Portland Trailblazersilta sivussa on vain CJ McCollum. Houston Rocketsilta sivussa ovat Omer Asik, Jeremy Lin sekä Greg Smith. On tosin mahdollista, että Jeremy Lin tekee tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon. Kaiken kaikkiaan erittäin vauhdikas kohtaaminen on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas