Portland Trailblazers - Los Angeles Clippers 27.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Portland täyttä pistepottia Los Angeles Clippersin isäntänä?

Portland Traiblazers – Los Angeles Clippers, merkki 1, kerroin 1,57 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,57 | 2,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Portland Trailblazers sekä vieraaksi saapuva Los Angeles Clippers. Läntisessä konferenssissa Portland Trailblazers on tälläkin hetkellä ensimmäisenä, kun taas Los Angeles Clippersin sijoitus samaisessa konferensissa on neljäs. Portland Trailblazers on kaiken kaikkiaan pelannut fantastisen kauden, sillä yhteensä kotijoukkue on hävinnyt ainoastaan viisi ottelua! Edellisellä kierroksella Portland Trailblazers voitti New Orleans Pelicansin 110-107 numeroin. Viiteen edelliseen otteluun Portland Trailbazersilla on alla vaatimattomasti neljä voittoa. Oikeastaan Portland Trailblazersin tekemisestä huomaa, että kotijoukkueen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla.

Los Angeles Clippers palasi pieneltä joulutauolta Suomen aikaan edellisenä yönä Golden State Warriorsia vastaan. Tuo ottelu päättyi Golden State Warriorsin voittoon 105-103 lukemin. Kaiken kaikkiaan kamppailu oli Los Angeles Clippersille erittäin kuluttava. Kolmeen edelliseen vierasotteluun Los Angeles Clippers on kokenut kaksi tappiota. Materiaaliltaanhan Los Angeles Clippers on erittäin laadukas, mutta vieraissa viime aikoina homma ei ole toiminut. Kotonaan Los Angeles Clippers tulisi suurella todennäköisyydellä tämänkin ottelun voittamaan, mutta Portland Trailblazersin erittäin merkittävä kotietu kääntää vaakaa huomattavasti enemmän läntisen konferenssin kärkijoukkueen suuntaan. Portland Trailblazers on pelannut yhteensä kolmetoista kotiottelua ja saalistanut niistä yksitoista voittoa. Se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta.

Portland Trailblazersille tämä ottelu on ensimmäinen pienen joulutauon jälkeen. Edellisen kerran Portland Trailblazers pelasi viisi päivää sitten New Orleans Pelicansia vastaan. Portland Trailblazers on näin ollen päässyt valmistautumaan hyvin tätä ottelua ajatellen. Tilannehan sopii varmasti kotijoukkueelle hyvin, sillä Los Angeles Clippers pelasi eilen tosissaan Golden State Warriorsin vieraana ja nyt heti uudelleen tiedossa tulee olemaan vähintäänkin yhtä rankka vieraskamppailu. Los Angeles Clippersillä loukkaantumislistakin on pidempi kuin Portland Trailblazersilla. Kotijoukkueelta sivussa tästä ottelusta ainoastaan on CJ McCollum, kun taas Los Angeles Clippersin kokoonpanosta sivussa edelleen ovat Maalik Wayns, Reggie Bullock sekä J.J. Redick. Lähtökohtaisesti Portland Trailblazersin mahtava pelivire tulee olemaan tänään Los Angeles Clippersille liikaa. Moni asia viittaa Portland Trailblazersin kotivoittoon.

Veikkaussivut | Tuomas