Portland Trailblazers - Los Angeles Lakers 11.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2013
Jaa tämä...

Los Angeles Lakers metsästämään arvokasta vierasvoittoa Portlandiin.

Portland Trailblazers – Los Angeles Lakers, merkki 2, kerroin 
Portland Trailblazers (+6,5 pistettä) – Los Angeles Lakers, merkki 2, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,85 | 1,40 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, surkeassa pelivireessä oleva Portland Trailblazers isännöi vieraaksi saapuvaa Los Angeles Lakersia. Lähtökohdat tähän otteluun ovat selvät. Los Angeles Lakersilla ottelussa on merkittävät panokset, kun taas Portland Trailblazersilla ei ole mitään selkeää panosta. Portland Trailblazers on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla yksitoista, Los Angeles Lakers on puolestaan juuri läntisen konferenssin kahdeksantena.

Portland on hävinnyt kahdeksan edellistä otteluaan, joten kotijoukkue on ollut jo pitkään surkeassa pelivireessä! Portland tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta tällä hetkellä siitä ei ole mitään tietoakaan. Portland on ollut täysin pihalla kuin lumiukko, ovat pelit olleet sitten kotiareenalla tai vieraissa. Portlandin edellinen ottelu päättyi 91-96 lukemin Dallas Mavericksin vierasvoittoon.

Los Angeles Lakers on voittanut viiteen edelliseen otteluun neljästi ja lähtee tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina! Portlandin yllätysmahdollisuudet ovat toki paremmat juuri kotiottelussa, mutta tosiaan tällä hetkellä Portland ei tunnu saavan mitään aikaan. Jonkin verran toki siihen vaikuttaa motivaation puutekin. Tasoituksellakin voi kohdetta hyvin lähteä pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas