Portland Trailblazers - Minnesota Timberwolves 26.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Minnesotan huikea pelivire Portlandin vieraana?

Portland Trailblazers – Minnesota Timberwolves, merkki yli 219,5 pistettä, kerroin 1,98 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,31 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen yksi odotetuimmista kamppailuista käydään Portland Trailblazersin sekä Minnesota Timberwolvesin välillä. Kyseessä tulee olemaan äärimmäisen runsaskorinen kohtaaminen. Portland Trailblazers on paperilla katsottuna laadukas joukkue, mutta Minnesota Timberwolves tulee antamaan varmuudella erinomaisen haasteen kotijoukkueen taitaville yksilöille. Portland Trailblazers ei ole kotonaan tottunut häviämään, mutta toisaalta Minnesota Timberwolves on ollut viime aikoina kotijoukkueen tavoin huikeassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Portland Trailblazers voitti Denver Nuggetsin 110-105 numeroin, kun taas Minnesota Timberwolvesilla on alla 120-121 lukemin voitto Golden State Warriorsin kustannuksella. Minnesota Timberwolves on itseasiassa joutunut pelaamaan jo kaksi vierasottelua putkeen, mutta molemmissa edellä mainituissa kamppailuissa Sudet ovat onnistuneet heittopelin kanssa enemmän kuin erinomaisesti.

Portland Trailblazers lähtee kotonaan käytännössä otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina, sillä Punamustat tunnetaan kaiken kaikkiaan fantastisena kotijoukkueena. Tälläkin kaudella Portland Trailblazers on kotonaan napannut voittoja kierroksesta toiseen. Kaiken kaikkiaan kotiotteluissaan Portland Trailblazersilla ei ole ollut tapana jäädä alle sadan tehdyn pisteen, sillä normaaleissa olosuhteissa jopa huomattavasti yli sadan pisteen rikkominen on kotijoukkueelle täysin realismia. Välttämättä viime aikoina kotijoukkueen otteluohjelma ei ole juuri kotiotteluiden osalta ollut pahinta mahdollista luokkaa, mutta toisaalta Minnesota Timberwolvesikaan ei ole paperilla katsottuna sen erikoisempi joukkue – vierasjoukkueella on vain tapana pelata kierroksesta toiseen äärimmäisen runsaskorisia otteluita. Minnesota Timberwolvesia voidaankin siispä pitää NBA:n yhtenä runsaskorisimpana joukkueena. Edellisellä kierroksella 121 pistettä Golden State Warriorsin vieraana oli Minnesota Timberwolvesilta mahtava suoritus, mutta tässä ottelussahan Susia odottelee jo vielä astetta kovempi haaste.

Portland Trailblazers sekä Minnesota Timberwolves tulevat varmistamaan sen, että Suomen aikaan ensi yönä korisukka tulee heilumaan hurjalla tahdilla! Portland Trailblazers lähtee luonnollisesti tähän otteluun ennakkosuosikkina ja itseasiassa kotijoukkueen ennakkosuosikin asemaa korostaa myöskin se, että loukkaantumisia ei ole. Portland Trailblazers pääsee tähän otteluun näin ollen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Minnesota Timberwolvesin lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Vihjeen tekohetkellä muutaman pelaajan kohdalla tilanne on tässä vaiheessa vielä auki. Minnesota Timberwolves on ollut usein yllättävän vaikea vastustaja huippujoukkueille ja sellaiseksihan Portland Trailblazers voidaan luonnollisesti luokitella. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet Minnesota Timberwolvesin eduksi. Periaatteessa tässä kohteessa raja on vedetty korkealle, mutta luottoa löytyy sen suhteen, että rikkihän se tulee myös menemään.

Veikkaussivut | Tuomas