VIDEO: Portugali EM-finaaliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/07/2016
Jaa tämä...

Ensimmäinen paikka sunnuntaille on selvillä.

Portugali pelaa jalkapallon EM-kisojen finaalissa sunnuntaina, kun maa kaatoi Walesin välierässä maalein 2-0. Samalla se tarkoitti, että upeat kisat pelanneen Walesin turnaus päättyi pettymykseen.

Cristiano Ronaldo oli suuressa roolissa, kun Portugali ratkaisi ottelun heti toisen jakson alussa. Ensin Ronaldo puski voimalla ensimmäisen maalin ja heti perään tähtipelaaja laukoi ja Nani ohjasi läheltä turnauksen kolmannen maalinsa. Wayne Hennessey Walesin maalinsuulla oli tilanteessa voimaton.

Portugali piti ensimmäisellä puoliajalla enemmän palloa, muttei päässyt hätyyttelemään Walesin maalia vaarallisesti ja avausjakso oli muuten hyvin tasainen. Yhdestä potentiaalisesta maalintekotilanteesta Adrien Silva keskitti hyvin, mutta Ronaldo ei saanut puskettua huonosta asennosta maalia kohti.

Toisella puoliajalla Portugali keskittyi pikamaaliensa jälkeen puolustamaan, eikä Wales pystynyt luomaan montaa vaarallista tilannetta vastustajan päätyyn. Portugali oli itse lähempänä kolmannen maalin tekoa kuin Wales kavennusosumaa. Danilo laukoi vapaasti pallonriiston jälkeen 78. minuutilla, mutta pallo jäi maaliviivalle.

Portugali kohtaa sunnuntain Saksan tai Ranskan, jotka pelaavat oman välieränsä torstaina. Myös tuo kamppailu esitetään Ylen kanavilla. Edellisen ja ainoan EM-finaalinsa lusitaanit pelasivat kotikisoissa vuonna 2004 ja tuolloin mestaruuden voitti Kreikka.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Osallistuuko Argentiinan jalkapallomaajoukkue olympialaisiin?
VIDEO: Bastian Schweinsteiger pelikunnossa jo huomenna?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa