Portugali - Hollanti | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 17.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Portugali ja Hollanti taistelevat jatkoon pääsystä!

Portugali-Hollanti: Vihje tasapeli, kerroin 3,45 Expekt

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat kisojen suurin epäonnistuja Hollanti (jolla on vielä teoreettiset mahdollisuudet jatkopaikkaan) ja Saksalle hävinnyt, mutta Tanskan voittanut Portugali. Paperilla Hollannilla on todella kova joukkue, johon kuuluu mm-finalisteja kahden vuoden takaa. Peli ei ole kuitenkaan kulkenut, tehottomuus on vaivannut eikä joukkue ole vielä oikein nivoutunut yhteen.

Portugalilla on myös kova joukkue kasassa ja sen peliesitys on ollut ilmeeltään parempaa. Cristiano Ronaldo haluaa varmasti nostaa tasoaan hyökkäyspäässä, onhan hänelle kertynyt jo 8 maalipaikkaa (eniten kaikista), joista on syntynyt 0 maalia. Portugali ei täysin voi luottaa Saksan kaatavan Tanskan, joten kummaltakin joukkueelta vaaditaan venymistä. Tasuri todennäköisesti riittäisi Portugalille ja omalla tavallaan jatkaisi Hollannin surullisenkuuluisaa taivalta.

Lähtökohdat otteluun ovat melko tasaiset, joten uskon tasurin jättävän lohkon ratkaisun Saksa-Tanska peliin.

Veikkaussivut | juho1893


_______________________________________________________________________________


Portugali – Hollanti vihje: Yli 2.5 maalia, Kerroin 1.93 Pinnacle Sports

Portugali – Hollanti vihje Hollanti, Kerroin 2.65 PAF

 

Luvassa todella mielenkiintoinen ottelu. Hollannille jatkopaikkaan riittää ainoastaan vähintään kahden maalin voitolla, mikäli Saksa voittaa samaan aikaan Tanskan. Portugali jatkaa puolivälieriin voitolla, ellei Tanska voita Saksaa millä tahansa muulla tuloksella kuin yhden maalin voitolla, missä Saksa tekee vähintään kaksi maalia. Portugali jatkaa tasapelillä, ellei Tanska voita. Portugali jatkaa myös yhden maalin tappiolla, jos Tanska häviää.

Uskon ottelussa tulevan todella runsaasti maalipaikkoja, Hollanin on pakko hyökätä alusta lähtien kahden maalin voiton toivossa. Tämä avaa Portugalille varmasti runsaasti tilaa vastahyökkäyksille. Molemmilla joukkueilla on loistavia maalintekijöitä ja en epäile, etteikö maaleja nähtäisi sillä myöskään kummankaan joukkueen puolustus ei ole vakuuttanut. Historia on vahvasti Portugalin puolella, Hollanti on voittanut sen vain kerran. Portugali sen sijaan on korjannut voiton peräti 6 kertaa. Hollanti ei ole koskaan voittanut Portugalia kahdella maalilla, lisäksi mediassa puhutaan Hollannin joukkueen sisäisistä ristiriidoista sekä muutamien tähtipelaajien tyytymättömyydestä peliaikaansa.

Lopputulosta on etukäteen vaikea veikata, sillä ottelussa voi käydä miten tahansa. Ykkösveikkaukseni on ehdottomasti yli 2.5 maalia(suurehko panostus), sillä ottelussa tullaan ainakin Hollannin puolelta hyökkäämään alusta loppuun. Voittajaa haettaessa on vaikea olla pelaamatta MM-finalistia näin hyvällä kertoimella, mutta joukkueiden historian tietäen tyydyn suosittelemaan korkeintaan keskikokoista panosta.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe