VIDEO: Portugali ja Itävalta taitavat maalinteon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Portugalin maajoukkueen suureksi pettymykseksi maa jäi ”katastrofaaliseen” 1 – 1 tasapeliin jalkapallon Euroopan mestaruus turnauksen avausottelussa pientä ja pippurista Islantia vastaan. Cristiano Ronaldon tähdittämän joukkueen onkin otettava tänään pakkovoitto Itävaltaa vastaan, mikäli joukkue haluaa varmistaa ennen viimeistä ottelukierrosta paikkansa Euroopan kuudentoista parhaan joukossa.

Reilun 300 000 asukkaan Islanti parkkeerasi ansiokkaasti bussin kuudentoista rajalle ottelussa Portugalia vastaan. Ronaldon, Quaresman, ja Nanin johtama A Selecção hyökkäys hakkasikin useaan otteeseen päätä seinään viikinkien jälkeläisten tiiviin puolustuksen kanssa. Ensimmäisessä ottelussa Unkarille tappion kokenut Itävalta lähtee niin ikään hakemaan tänään voittoa. Alppimaan puolustus ei lienekään niin tiukka kuin Islannilla mikä avaa ovia Portugalin hyökkäyskalustolle. Ja mitä tapahtuu, kun Portugali pääsee paikoille? Komeita maaleja!

Ohessa Euroopan jalkapallon kattoliiton UEFA:n kokoama video, johon on kerätty Portugalin maajoukkueen TOP 5 osumat EURO 2016 karsintojen aikana.

 

Portugalin maalintekotaito ei varmasti tullut kenellekään yllätyksenä. Mutta Itävallan värkkäämät häikäisevät maalit karsinnoissa ovat jääneet paljon vähemmälle huomiolle. Erityisesti Marc Jankon saksipotkumaali karsinnoissa on mukavan näköistä katseltavaa! Toivottavasti näemme tänäänkin pari hienoa maalia 0 – 0 tuloksen sijaan,

 

EM-kisoissa pelataan tänään ja huomenna jälleen useampi ottelu. Parhaat ennakot ja tipsit otteluihin löydät sivustomme vihjeet osiosta!

Lue myös:

NHL:SSÄ VIRITELLÄÄN USEITA PELAAJAKAUPPOJA VARAUSTILAISUUDEN ALLA

VIDEO: SUOMALAINEN NHL-TÄHTI LOISTI JO 15 – VUOTIAANA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa