Vasek Pospisil - Ivo Karlovic 24.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pureeko Vasek Pospisilin agressiivinen pelityyli kroatialaiseen syöttöhirmuun?

Vasek Pospisil – Ivo Karlovic, merkki yli 24,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 1,72 

 

 

ATP-tennistä Baselista, toisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Kanadan Vasek Pospisil sekä Kroatian Ivo Karlovic. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä jo kahdeksan parhaan joukkoon. Vasek Pospisil voitti ensimmäisellä kierroksella Robin Haasen suoraan kahdessa erässä, kun taas Ivo Karlovic järjesti jättiyllätyksen tiputtamalla jatkosta Tomas Berdychin kolmessa erässä. Pelaajina Vasek Pospisil sekä Ivo Karlovic ovat täysin erilaisia, sillä Vasek Pospisilin peli perustuu erittäin agressiiviseen pelityyliin. Ivo Karlovicin pelityyli on täysin syötön varassa, mutta toisaalta Ivo Karlovicin syöttöä on normaaleissa olosuhteissa mahdotonta murtaa. Ivo Karlovic on niin isokokoinen pelaaja, että yksinkertaisesti pallo pomppaa maasta niin korkealle.

Vasek Pospisil on ajoittain syksyn aikana pelannut mahtavasti TOP-20 tason pelaajia vastaan, sillä esimerkiksi Shanghain suuressa turnauksessa Vasek Pospisil tiputti Richard Gasquetin jatkosta suoraan kahdessa erässä. Vasek Pospisilin erittäin agressiivinen pelityyli on tuottanut yllättävän suuria ongelmia monelle huippupelaajallekin. Vasek Pospisil muistetaan parhaiten tämän kauden osalta varmasti Montrealin turnauksesta, sillä Montrealissahan Vasek Pospisil pelasi huikeaa turnausta voittaen esimerkiksi juuri Tomas Berdychin.

Ivo Karlovicille liikkuminen on erittäin heikkoa verrattuna Vasek Pospisilin liikkumiseen, mutta toisaalta Ivo Karlovic tuskin tulee tässä ottelussa syöttöjä menettämään. Ivo Karlovicin peli ei perustukaan liikkumiseen. Lähtökohdat ennustavat ehdottomasti sitä, että raja tulee tässä tapauksessa rikki menemään. Ottelussa ei oikeastaan ole ennakkosuosikkia, tiebreak -ratkaisuja tullaan varmasti näkemään yhdestä kahteen kappaleeseen. Ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka tässä kamppailussa pelattaisiin täydet kolme erää.

Veikkaussivut | Tuomas