VIDEO: Jaakko Saariluoma NHL16:sta kimpussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 10/12/2015
Jaa tämä...

Monista suomalaisista viihdeohjelmista kuten MTV3:n menestyssarjoista Putouksesta ja Possesta tuttu Stand-Up koomikkonakin esiintyvä Jaakko ”Jaska” Saariluoma on tehnyt uuden aluevaltauksen. 48-vuotias Saariluoma on lyönyt viimeisen viikon aikana hynttyyt yhteen Tubettaja Lakon kanssa.

Tubettaja vloggaaja Lakolla on Youtubessa miljoonia katsojia kuukaudessa, ja moni miehen video on peliaiheinen. 22 – vuotias Lakko, oikealta nimeltään Eric Savolainen, onkin perusjamppaa parempi konsolipelien pelaaja. Kohta puolivuosisataa täyttävä Saariluoma sen sijaan ei ole mikään penaalin terävin kynä peliohjain kädessään… Edellä mainituista lähtökohdista syntyykin herkullinen asetelma uudelle Youtube-sarjalle joka on nimeltään ”Faija haluaa pelaa Boksii”. Sarjan ideana on se, että ”faija” Jaakko Saariluoma haluaa oppia pelaamaan Xboxia ja Lakko toimii viihdetaiteilijan mentorina. Lopputulos pelillisestä näkökulmasta katsottuna on melkoista sähläystä, mutta komedia-arvoltaan hyvää muutamat naurut aikaan saavaa viihdettä.

Sarjaa on ehtinyt tulla tähän mennessä kaksi jaksossa. Ensimmäisessä jaksossa Jaska ja Lakko tutustuivat autolla ajamisen ihmeelliseen maailman Forza Motosport 6 pelissä, jossa Saariluoman ohjaama auto oli luonnollisesti heti ensimmäisessä mutkassa pöpelikössä. Duon toisessa viime viikonloppuna julkaistussa jaksossa otettiin tuntumaa legendaarisen NHL-pelisarjan tämän vuoden versioon eli NHL16:sta. Tämäkään ei mennyt vuonna 2014 painonnostossa M45-ikäsarjan yli 105-kiloisissa SM-pronssia voittaneelta Saariluomalta ihan nappiin. (Kyseiseen painonnosto kilpailuun osallistui muuten vain kolme kilpailijaa…)

Alla vielä videon muodossa molemmat tähän mennessä esitetyt ”Faija haluaa pelaa Boksii jaksot”. Veikkaussivujen toimitus toivoo, että seuraavaksi pelikoneeseen iskettäisiin FIFA 16, jotta näkisimme kuinka monta kertaa Saariluomalle nousee punainen kortti.

 

Huomio! Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lisää uutisia:

KooKoo nappasi ison kalan!

VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!

nhl-pro-nordicbet