Predators-pelaajat luottavat yhä Rinteeseen - "Mikään ei korvaa häntä"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/02/2017
Jaa tämä...

Finaalisarja siirtyy Nashvillen kaukaloon

Pekka Rinne on ollut tämän kevään NHL:n pudotuspeleissä miltei maaginen Nashville Predatorsin maalinsuulla. Suomalaisveskari johdatti huipputorjunnoillaan Predators-lauman Stanley Cup-finaaleihin. Joukkue on kuitenkin ollut finaaleissa ongelmissa Pittsburgh Penguinsia vastaan, eikä Rinnekään ole torjunut kiekkoja totuttuun tapaan.

Penguins johtaa finaalisarjaa jo voitoin 2-0, mutta seuraavaksi karavaani kulkee Nashvilleen, jossa sarja saattaa saada uuden alun. Nashville on ollut tämän kevään piristysruiske, joten on vaikea uskoa, että Penguins painelisi näin helposti mestaruuteen.

Vaikka media on suoltanut kahden heikomman pelin jälkeen lokaa Rinteen niskaan, ei Predators-joukkueen sisällä ole menetetty luottoa huippuveskaria kohtaan.

Nashvillen kapteeni Mike Fisher totesi, että ongelmat eivät johdu heidän ykkösveskaristaan.

– Se ei ole hänen syytään millään tavalla. Tiedämme, että pystymme pelaamaan paremmin hänen edessään. Kaikki tuijottavat laukaisumääriä ja torjuntaprosentteja, mutta unohtavat työn laadun ja sen, miten me pelaamme, kapteeni kertoi CSN:n haastattelussa.

Predators-pakki Ryan Ellis oli samoilla linjoilla Fisherin kanssa.

– Mikään ei korvaa Rinnettä, Ellis totesi lyhyesti.

Finaalisarja jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa. Ruudun ääressä kannattaa olla klo 03.00 alkaen, mikäli haluaa seurata, nouseeko Nashville vielä taistelemaan Stanley Cup-voitosta.

Alla olevasta videosta pääset fiilistelemään toisen finaalin parhaat palat:

Lyö NHL-vedot  Unibetille!>>