VIDEO: Voima jyllää - Suomalaishyökkääjälle kovat saldot debyyttipelissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Miikka Salomäen debyytti oli täydellinen.

Miikka Salomäki nostettiin farmiseura Milwaukee Admiralsista Predatorsiin jo toisen kerran viikon sisään. Edellinen komennus päättyi alkuviikosta ilman peliaikaa, mutta viime yön kotiottelussa Dallasia vastaan Salomäki pääsi vihdoin tekemään NHL-debyyttinsä.

Peliaikaa tuli reilut kymmenen minuuttia. Siinä ajassa voimahyökkääjä antoi seitsemän taklausta, laukoi neljästi ja teki maalin läpiajosta. 

Salomäki pääsi yksin läpi toisen erän lopussa. Roman Josi huomasi suomalaisen hypänneen vaihtopenkiltä pakkien selustaan ja antoi oikean namupassin. Kari Lehtonen torjui ensimmäisen yrityksen patjallaan, mutta Salomäki jatkoi tilanteen loppuun ja pisti toisella sisään ajassa 36.47.

Suomalaishyökkääjä valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Miikka Salomäki oli luonnollisesti tyytyväinen pelin jälkeen.

– Olen sanaton! Oli vain mahtava fiilis! Uskon, että voitte kuvitella sen. Olen unelmoinut jo pitkään NHL:ssä pelaamisesta, ja nyt kun pääsin pelaamaan ja tein maalin, niin on se vaan kivaa!

Kari Lehtonen torjui Dallasin maalissa 21/24 laukausta ja Pekka Rinne Nashvillen maalissa 18/20 laukausta ottaen jo kauden 27:n voittonsa.

Katso matsin huippuhetket tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

{uutispalikka number=”4″ gcb=”uutispalikka-suositut”}