NFL:n kirkkaimmat tähdet Pro Bowlissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Tähdistöottelu vuorossa kenties viimeistä kertaa?

Amerikkalaisen jalkapallon NFL lähenee huipennustaan! Tämä viikonloppu on erittäin merkittävä NFL:n tulevaisuudenkin kannalta, sillä sunnuntain sekä maanantain välisenä yönä pelataan Pro Bowl – kyseessä on tähdistöottelu, joka saattaa olla viimeinen kerta ainakin tältä osin. 

Ottelun ajankohta on erittäin hankala! On aivan selvää, että niin pelaajat kuin seurat ylipäätänsäkin haluavat säästää pelaajiaan loukkaantumisilta. Kuitenkin lähinnä fanien takia ottelu on järjestetty eikä kyseessä ole ollut vain täysin mitätön ottelu. NFL on joka tapauksessa muutenkin vaatinut pelaajia siihen, että ottelu otettaisiin tosissaan. Fanien odotuksiin on kuitenkin syytä vastata.

Kamppailu näkyy suorana lähetyksenä Nelonen Pro 2:sella sunnuntain sekä maanantain välisenä yönä alkaen klo 2.00. Muistattehan myös, että Super Bowl pelataan reilun viikon kuluuttua New Orleansissa ja tästäkin tapahtumasta on tietenkin suora lähetys tarjolla samalla kanavalla. Super Bowlissa vastakkain ovat San Francisco 49ers sekä Baltimore Ravens. Omassa konferenssifinaalissa San Francisco voitti Atlanta Falconsin vieraissa tiukan ottelun jälkeen ja puolestaan Baltimore Ravens onnistui jatkamaan jättiyllätyksiään nappaamalla vierasvoiton New England Patriotsia vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas