Michal Przysiezny - Jarkko Nieminen 29.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/02/2018
Jaa tämä...

Jarkko Nieminen iskee Pariisissa puolalaiskarsijan kimppuun.

Michal Przysiezny – Jarkko Nieminen, merkki 2, kerroin 
Michal Przysiezny (+1,5 erää) – Jarkko Nieminen, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,50 | 1,50 

 

 

Puolan Michal Przysniezny kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussa Suomen Jarkko Niemisen. Pelaajat ovat kohdanneet aiemmin kolme kertaa ja jokaisella kerralla Jarkko Nieminen on vienyt voiton. Kyseessä on ATP-tennisturnauksen ottelutarjontaa Pariisista. Tällä viikolla pelataan kauden viimeinen Masters -tason turnaus. Jarkko Nieminen lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Michal Przysiezny pelaa täysin syöttönsä varassa, sillä pelillisesti Michal Przysieznyllä ei oikeastaan ole yhtään mitään. Michal Przysieznyn hyvä syöttötyöskentely tuottaa puolalaiselle silloin tällöin arvokkaita voittoja, mutta minkäänlaisesta turnauspelaajasta ei voida puolalaisen kohdalla puhua.

Jarkko Nieminen hävisi Valencian turnauksessa viime viikolla puolivälierässä, mutta Jarkko Nieminen voi silti ehdottomasti olla tyytyväinen urakkaansa. Jarkko Nieminen voitti esimerkiksi ensimmäisellä kierroksella Valenciassa Alejandro Fallan suoraan kahdessa erässä. Jarkko Niemiselle syksy on usein ollut hienoa aikaa ja nimenomaan halliturnauksissa Jarkko Nieminen on saanut aikaisemmillakin kausilla menestystä aikaan. Viime aikoina niin Tukholmassa kuin Valenciassakin Jarkko Niemisellä on aikalailla samaan aikaan turnausta alla kirvelevät tappiot.

Michal Przysieznyn tulee saada ykkössyöttö hurjalla prosentilla ruutuun tai muuten Jarkko Nieminen tulee marssimaan varmuudella voittoon suoraan kahdessa erässä. Jarkko Nieminen on pelaajana huomattavasti monipuolisempi kuin Michal Przysiezny ja sen tuleekin näkyä selkeästi tämän päivän ottelussa. Jarkko Niemisen etenkin kakkossyöttö on saanut negatiivistä palautetta muutamassa edellisessä turnauksessa, mutta joka tapauksessa avauskierroksen ottelun Jarkko Niemisen on ehdottomasti selvitettävä.

Veikkaussivut | Tuomas