Veikkausliiga: PS Kemi - HJK 19.5.2017 klo 18.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 1.71 Unibet>>

HJK alkaa tehdä eroa muihin Veikkausliigan kärjessä. Se on seitsemästä ottelusta hävinnyt vain kerran, kun VPS yllätti sen Vaasassa 2-1. Viime kierroksella Klubi voitti kotonaan Ilvekssen 2-0.

PS Kemikin on ottamassa sarjataulukossa omaa paikkaansa. Se on taulukon toiseksi viimeinen ennen jumbojoukkue Jyväskylää. Kemi on kolmen tappion putkessa, viimeksi se hävisi vieraissa Maarianhaminalle 0-3. Kemin kotisaldo on 1-1-1 ja Klubin vierassaldo on samanlainen 1-1-1.

HJK:n takana Veikkausliiga on vielä hyvin tasainen, sijat 2-9 ovat kolmen pisteen sisällä.

HJK:n edellinen ottelu Ilvestä vastaan oli niin kuin muutkin Klubin pelit tällä kaudella. HJK hallitsi selvästi, se loi paikkoja selvästi vastustajaa enemmän. HJK:n molemmat maalit teki mainio kolumbialaiskärki Alfredo Morelos. Morelos tuskin tätä kautta pitempään Suomessa pelaa, ja saattaa hyvin olla niinkin, että jo ennen kesän siirtoikkunan umpeutumista isompien liigojen seurat vievät Moreloksen.

Kemi tappioputkessa

HJK:llä oli ennen Ilves-ottelua alla kaksi voitotonta peliä. VPS-tappion lisäksi HJK oli jäänyt Interin kanssa tasapeliin. Näissä kahdessa ottelussa HJK oli kovin tehoton, se loi paikkoja, mutta ei saanut palloa maaliin.

HJK on tehnyt liigassa selvästi eniten maaleja, seitsemässä ottelussa 17 osumaa. Mukana on kaksi viiden maalin ottelua, kotikentällään HJK teki viisi Vaasaa vastaan ja vieraissa JJK:ta vastaan.

HJK on myös päästänyt liigan vähiten maaleja, vasta viisi. Nollapelejä HJK:lla on kolme.

Kemi pelaa toista kauttaan Veikkausliigassa. Viime vuonna se pysyi vielä pinnalla, mutta tällä kaudella tulee olemaan hankalaa. Kemin pelastus on JJK, joka lienee niin selvästi sarjan kehnoin joukkue, että kemiläiset säästyvät jumbosijalta.

Kemin joukkue uudistui talvella paljon, ja tämäkin varmaan vielä painaa joukkueen alkukautta. Kauden ensimmäiset ottelut Kemiltä menivät mukavasti, avauspeli sillä oli kotitasuri HIFK:ta vastaan ja tätä seuraava komea 3-1 -kotivoitto SJK:sta. Ja viimeiset kolme olivatkin sitten selviä tappioita. KuPS voitti Kemissä 4-1 ennen kemiläisten Maarianhaminan reissua.

Viime kaudella HJK ja Kemi kohtasivat kolme kertaa. Kemi voitti ensimmäisen kotonaan 1-0 ja HJK voitti kaksi seuraavaa 2-0.

HJK:n kärki Morelos taitaa olla nyt kuuma pelaaja. Kemi on päästänyt kolmessa viime ottelussaan kymmenen maalia, joten maaleja voisi olla odotettavissa. Unibet antaa yli 2.5 maalia -vedolle kerrointa 1.71, ja sen voi laittaa kupongille. Ottelukertoimet ovat Unibetilla 11.00 – 5.80 – 1.25, näistä ei oikein löydy houkuttavaa pelattavaa.

Pelaa vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 1.71 Unibet>>