VIDEO: PSG tarjoamassa Neymarista 222 miljoonaa euroa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/11/2016
Jaa tämä...

Pariisilaisseura tavoittelee hyökkääjätähteä megasummalla.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Barcelonan paidassa pelaava Neymar saattaa pian vaihtaa maisemaa, jos kyse on vain rahasta, sillä ranskalainen jalkapallon suurseura PSG yritti viime kesänä saada riveihinsä Barcelonan tähtihyökkääjä, mutta epäonnistui. Goal.com-sivuston mukaan PSG aikoo kuitenkin ensi kesänä yrittää Neymaria riveihinsä uudelleen ja tällä kerralla todellisella megasummalla.

Goal kertoo, että PSG valmistelee 222 miljoonan euron tarjousta Barcelonalle. Mediatiedon mukaan PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi tulisi tarjoamaan Neymarille samaa palkkaa, mitä Barcelonan suurin tähti Lionel Messi nauttii nyt katalonialaisseurassa.

Syyskussa Neymarin agentti Wagner Ribeiro antoi lausuntoja ESPN Brazilille. Niiden mukaan brasilialainen oli kesällä lähellä siirtoa.

– Hän oli erittäin lähellä siirtoa PSG:hen. Hän olisi ansainnut 40 miljoonaa euroa vuodessa, Ribeiro kommentoi ESPN Brazilille.

Neymar liittyi Barcelonan riveihin Santosista vuonna 2013. Nykyään brasilialaisen ulosostohinnaksi määritellään 230 miljoonaa, mikä suojaa tähtipelaajan seuraa muiden suurseurojen ostoyrityksiltä. Neymar on jo nyt Barcelonan parhaiten palkattuja pelaajia.

 

Eurooppalaiset huippusarjat jatkuvat jälleen viikonloppuna, jolloin pelejä käydään myös La Ligankin puolella. Barcelona pelaa seuraavan kerran lauantaina ja tuolloin katalonialaisseuran vieraaksi saapuu alemman keskikastin Deportivo.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Hans Backe Ylellä Kroatia-tappion jälkeen: ”Pelasimme uskomattoman hyvin”
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa