PSG - Bordeaux 31.1.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Bordeaux jymy-yllätyksen Pariisissa?

PSG – Bordeaux, merkki 2, kerroin 12,25 Nordicbet
PSG – Bordeaux (+2), merkki 2, kerroin 2,05 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,25 | 5,50 | 12,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, illan ainoassa taistelussa Bordeaux matkustaa pahimpaan mahdolliseen paikkaan eli Pariisiin PSG:n vieraaksi. Sarjataulukossa PSG on tällä hetkellä ensimmäisenä, kun taas Bordeaux löytyy seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisitoista pistettä PSG:n eduksi. PSG lähtee periaatteessa otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina, mutta joku raja sillekin on sentään vedettävä. Bordeaux on ollut aikaisemmilla kausilla erittäin laadukkaalla materiaalilla liikenteessä, vaikka tällä kaudella PSG on joukkueista huomattavasti laadukkaampi. PSG:n yksilötaitoon ei ole antaa vastausta ensimmäiselläkään Ranskan pääsarjan joukkueella, mutta periaatteessa Ranskan pääsarja on tasaisempi kuin esimerkiksi Saksan, Englannin tai Espanjan pääsarjat. Se tavallaan luo sellaista tunnetta, että myös altavastaajilla on mahdollisuus ”suurten” kaatoon tässä liigassa.

PSG:n lähtökohdat tätä ottelua ajatellen ovat hieman erikoiset, sillä kolme edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton! PSG on viime aikoina ehtinyt häviämään Ranskan Cupissa Montpellierille 1-2 maalein sekä pelaamaan 1-1 numeroin tasapelin surkean Guingampin vieraana. Tuota ottelua voidaan pitää pariisilaisten kohdalla nöyryyttävänä suorituksena eikä siihen ole mitään lisättävää. PSG:llähän on ollut viime aikoina varsinkin kotonaan yllättävän suuria ongelmia eli on mahdollista, että paineet alkavat jollain tapaa heijastua kotijoukkueen tekemiseen. PSG:llä on periaatteessa ollut juuri Pariisissa pelatessa jo pidemmän aikaa haasteita, sillä tilastojen valossa pariisilaisia voidaan kylläkin edelleen pitää Ranskan pääsarjan parhaimpana kotijoukkueena, mutta erittäin pienellä erolla verrattuna esimerkiksi Monacoon tai Lilleen.

Bordeaux on Ranskan pääsarjan hyvää ylempää keskikastia ja hyvänä päivänä vierasjoukkue pystyykin tosissaan uhkaamaan PSG:tä sekä pariisilaisten suurinta yksittäistä haastajaa, Monacoa. Bordeauxillahan on viime aikoina ollut loukkaantumisten kanssa ongelmia, mutta toisaalta PSG:n tilanne on täysin samanlainen. Bordeauxiltahan sivussa ovat esimerkiksi Jussie, Ludovic Obraniak sekä Diego Rolan, mutta myös kotijoukkueen sairaslistalta löytyvät esimerkiksi nimet Adrien Rabiot sekä Marco Verratti. Bordeaux tunnetaan äärimmäisen hyvin puolustavana joukkueena ja sehän kertookin vain siitä, että vierasjoukkue pystyy parhaimmillaan pitämään PSG:n yksilöt melko pienissä maalimäärissä. Bordeauxille olisi erittäin tärkeää pitää ensimmäisellä puoliajalla oma maali koskemattomana, koska se toisi lisää mahdollisuuksia vierasjoukkueelle taistella jopa ottelun voittamisesta. Rohkeille Bordeauxin suora voitto on mahdollisuus tehdä huikeaa tiliä perjantain kunniaksi.

Veikkaussivut | Tuomas