PSG - Lorient 1.11.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/01/2013
Jaa tämä...

Surkeassa vireessä oleva Lorient vierailee Pariisissa.

PSG – Lorient (+1), merkki 1, kerroin 
PSG – Lorient (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,19 | 6,25 | 15,00 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät PSG sekä vastaan asettuva Lorient. Lähtökohtaisesti joukkueiden välinen tasoero on valtava PSG:n eduksi. Sarjataulukossa joukkueet ovat täysin erilaisessa tilanteessa, sillä PSG johtaa Ranskan liigaa ennen toisena olevaa Monacoa ja puolestaan Lorient on sarjataulukossa sijalla seitsemäntoista. Lorient tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta vieraissa Lorentille ei ole odotettavissa menestystä. Toisaalta Lorient ei ole tähän mennessä menestynyt kotiotteluissaan eikä vieraissa yhtään sen paremmin. Kaiken kaikkiaan maalinteko on Lorientille ollut erittäin vaikeaa, vain yksitoista tehtyä maalia on erittäin vähän. 

PSG on hallinnut Ranskan liigaa yhdessä Monacon kanssa aivan kuten ennen kauden alkua kuviteltiinkin. PSG on materiaaliltaan yksinkertaisesti täysin eri tasoa Monacon kanssa kuin muut joukkueet. PSG ei ole hävinnyt tällä kaudella Ranskan liigassa vielä otteluakaan. On todennäköistä, että Monaco on ainoa joukkue, joka voisi PSG:tä tosissaan haastaa taistelussa mestaruudesta. Vaikka PSG jäi viimeksi St.Etienneä vastaan vieraissa 2-2 maalein tasapeliin, muuten PSG on kulkenut oikeastaan voitosta voittoon. Edellisessä Mestarien liigan ottelussahan PSG murskasi vaatimattomasti Anderlechtin 0-5 numeroin. Jokainen kyllä varmasti tietää, että mitä Zlatan Ibrahimovic sai aikaan Belgian illassa.

PSG on kolme edellistä kotiotteluaan voittanut kaikki kilpailut mukaanlukien 9-0 maalierolla! Edellisessä kotiottelussaanhan PSG voitti Bastian vaivattomasti 4-0 numeroin. PSG on kotonaan tottunut tekemään hurjia maalimääriä, mutta sitä ei voida pitää millään tavalla yllättävänä. Kaiken kaikkiaan PSG:n edellisestä kotitappiosta on valtavasti aikaa. Normaalilla peliesityksellä PSG tulee varmuudella myös tänään voittamaan. Oikeastaan Lorientin voi pelastaa vain se, jos kotijoukkue lähtee otteluun väärällä asenteella. Se on joka tapauksessa erittäin epätodennäköistä. Lorient on ollut niin heikko, että pisteet eivät lähde tänään vierasjoukkueen matkaan.

Veikkaussivut | Tuomas