PSG - Lyon 1.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Lyon mahtavan yllätyksen Pariisissa?

PSG – Lyon, merkki 2, kerroin
PSG – Lyon (+1), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,30 | 5,25 | 10,00

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät PSG sekä vieraaksi saapuva Lyon. Materiaaliltaan PSG on Ranskan liigan laadukkain, mutta kerroinasettelu on vedetty silti hyvin jyrkästi kotijoukkueen suuntaan. Sarjataulukossa PSG on tietenkin ensimmäisenä, mutta on otettava huomioon, että Lyon on Ranskan liigassa tottunut menestymään. Lyon ei ole se sama joukkue kuin muutamia kausia sitten, mutta materiaaliltaan Lyon on silti heti kärjen takana oleva joukkue. Lyon on menettänyt liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta se ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että Lyon ei voisi tänään voitosta taistella.

Lyon on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä, joten edellisestä tappiosta on vierasjoukkueen kohdalla valtavasti aikaa. Lyon pelasi torstaina Eurooppa liigaa kotonaan Real Betisiä vastaan ja voittikin ottelun 1-0 numeroin. Lyon puolustaa äärimmäisen tiukasti eikä maalinteko tule tänään edes PSG:lle olemaan helppoa. Lyon on edellisen kerran päästänyt vähintään kaksi maalia Monacon vieraana ja tuo otteluhan pelattiin yli kaksi kuukautta sitten. PSG:n maalintekotaito on selkeästi laadukkainta Ranskan liigassa, mutta toisaalta myös PSG pelasi viikolla Mestarien liigan ottelussa Olympiakosta vastaan. PSG on tuloksellisesti pelannut loistavasti, mutta täytyy ottaa huomioon, että myös kotijoukkueella on edellinen peli pelattuna keskellä päättyvää viikkoa.

Lyon joutuu tähän otteluun hieman loukkaantumisongelmien keskellä, sillä tärkeistä pelaajista sivussa ovat Jimmy Briand, Mouhamadou Dabo sekä Yassine Benzia. PSG lähtee otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta silti kotivoitosta tarjotut kertoimet eivät nouse lainkaan hyviksi peli-ideoiksi. Lyonilla on sellaista menestymisen taitoa joukkueessaan, että tänään siitä voi olla vielä yllättävänkin paljon vierasjoukkueelle hyötyä. Lyonia vastaan maalinteko on sen verran hankalaa, että se on ehdottomasti vierasjoukkueen etu mitä kauemmin ottelu pysyy maalittomassa tilanteessa. Jossain vaiheessa PSG:n supertähdet tulevat siinä tapauksessa hermostumaan yhä enemmän ja enemmän. Voisi lähteä ennustamaan, että Lyonilla on paremmat mahdollisuudet yllätykseen kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää.

Veikkaussivut | Tuomas