PSG - Nantes 19.1.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/02/2018
Jaa tämä...

Venyykö Nantes jättiyllätykseen PSG:n vieraana?

PSG – Nantes, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,60 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,20 | 6,50 | 13,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelussa yhteen iskevät PSG sekä vieraaksi saapuva Nantes. Ranskan korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä tänään kolme ottelua ja tämä on niistä viimeisin. Sarjataulukossa PSG on luonnollisesti ensimmäisenä, mutta on syytä ottaa huomioon, että Nanteskin löytyy hienosti sijalta kuusi. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisitoista pistettä PSG:n eduksi. Joukkueiden välillähän tasoero on PSG:n eduksi valtavaa luokkaa, mutta Nantes on pelannut siitä huolimatta erinomaisen kauden. Nantes on tällä hetkellä vain viiden pisteen päässä neljännestä sijasta, joten siinä mielessä vierasjoukkueella mahdollisuudet ovat vielä vaikka mihin. Periaatteessa tämä kohtaaminen saattaa muodostua erittäin runsasmaaliseksi. PSG lukeutuu Ranskan liigan runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Kotijoukkueen maalintekotaito on sellaista luokkaa, johon toisilla seuroilla ei ole mahdollista vastata. PSG on viimeistellyt 46 maalia ja sitähän voidaankin pitää huikeana suorituksena.

Nantes on pelannut kaiken kaikkiaan kymmenen vierasottelua ja niistähän Nantes on ainoastaan jäänyt neljässä kokonaan pisteittä – matkapeleissään Nantes on kaiken kaikkiaan esiintynyt erinomaisesti! Edelliset viisi vierasottelua ovat Nantesille tuottaneet ainoastaan kaksi tappiota. Muutenkin Nantesille sopii varmasti hyvin, että viime aikoina vierasjoukkue on päässyt pelaamaan otteluita juuri kotonaan – matkarasitusta Nantesin ei ole näin ollen tarvinnut juurikaan harrastaa. Nantes ei ole pelannut tarkemmin sanottuna vierasottelua viime joulukuun lopun jälkeen, joten siinä mielessä fyysisesti vierasjoukkue tulee tänään varmasti olemaan iskussa. Nantesin kannalta hyvä asia on lisäksi se, että vierasjoukkueella käytännössä loukkaantumisia ei ole. Tarkemmin kerrottuna Nantesilta sivussa tärkeistä pelaajista ainoastaan on Vincent Bessat.

PSG lähtee tähän otteluun luonnollisesti valtavana ennakkosuosikkina eikä kukaan oleta, että voiton tai edes tasapelin suhteen Nantesilla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia. Olen siinä mielessä samaa mieltä, että PSG tulee tänään voiton nappaamaan tai muussa tapauksessa tiedossa on yksi Ranskan liigan suurin yllätys koko kautta ajatellen. PSG on edellisestä viidestä ottelustaan pelannut neljässä yli vaaditun maalimäärän, joten maaleja on tänäänkin varmasti tiedossa. PSG:n materiaali on tosissaan täysin eri luokkaa Nantesin kanssa, mutta toisaalta kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkueellekin ollaan viimeistelty peräti neljä maalia. Pientä harapointia on ollut näin ollen ilmassa PSG:n puolustuksessakin. PSG joutuu tähän otteluun ilman Adrien Rabotia sekä Christophe Jallettia, mutta se ei missään tapauksessa kotijoukkueen venettä tule kaatamaan. Yli 2,5 maalia on ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaleja nähtiin kolme kappaletta ja lähellä maalijuhlat ovat myös tälläkin kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas