PSG - Olympiakos 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

PSG metsästämään lohkovoiton varmistusta Olympiakoksen isäntänä.

PSG – Olympiakos, merkki 1, kerroin
PSG – Olympiakos (+1), merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,40 | 4,75 | 8,75

 

 

Kreikkalainen Olympiakos matkustaa lohko C:n ottelussa ranskalaisen PSG:n vieraaksi. Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään tuttuun tapaan kahdeksan ottelua. PSG sekä Olympiakos ovat molemmat hyvässä pelivireessä. PSG tulee voitolla varmistamaan tämän lohkon voiton, sillä ranskalaisjätti johtaa lohkoa kolmella pisteellä ennen toisena olevaa Olympiakosta. Vierasjoukkueen on tänään voitettava hinnalla millä hyvänsä, jos Kreikassa aiotaan vielä kenties juhlia lohkon voittamista. Materiaaliltaan PSG on joukkueista huomattavasti laadukkaampi sekä samallahan toisekseen PSG pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. PSG:n sairaslista on täysin tyhjä, joten sehän kotijoukkueen kannattajille sopii enemmän kuin hyvin.

PSG on neljästä ensimmäisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa sekä yhden tasapelin – näissä otteluissa PSG on viimeistellyt vaatimattomasti kolmetoista maalia! PSG on ehdottomasti ollut lohkon paras joukkue, siitä tuskin kenelläkään on minkäänlaista vastaansanomista. PSG:n maalintekotaito on ollut uskomattoman upeaa seurattavaa, sillä Zlatan Ibrahimovicin johdolla kotijoukkueen materiaalilla voisi taistella kevään pudotuspeleiessä vielä upeista sijoituksista. PSG:n tilannetta nostaa entisestään se fakta, että Olympiakos tunnetaan kreikkalaiseen tyyliin vahvana kotijoukkueena, mutta vieraissa onkin sitten vaikeampaa. Olympiakos olisi kotonaan faniensa edessä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta vieraissa kreikkalaisseura on huomattavasti haavoittuvaisempi.

Olympiakos on kylläkin tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, mutta täysin samaa voidaan sanoa PSG:n tilanteesta. Olympiakos on kahdessa edellisessä ottelussa viimeistellyt peräti kahdeksan maalia, mutta tänään vierasjoukkue tulee joutumaan täysin erilaiseen paikkaan. Kreikan liiga on laadukas, mutta se ei ole missään tapauksessa Euroopan kärkiliigoja. Ranskan liigakin on mahdollisesti viime vuosina hieman laskenut tasoltaan, mutta ehdottomasti Ranskan liiga voidaan nostaa paremmaksi tässäkin asiassa. Lähtökohtaisesti kaksi hyvävireistä joukkuetta iskevät yhteen, mutta paremman materiaalin sekä kotiedun turvin PSG nostetaan ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Rohkeimmat lähtevät maalin tasoituksellakin kotivoittoa pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas