KUVA: Jalkapallotähti nähty Ruotsin erämaassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Toiset ihmiset odottavat jo loka-marraskuusta lähtien joululomaa, jotta he pääsivät nostamaan jalat sohvalle ja rentoutumaan. Ruotsalainen futistähti Zlatan Ibrahimovic tekee asiat juuri päinvastoin.

Paris-Saint Germain paitaa Ranskan Ligue 1:ssä päällään kantava Ibrahimovic on ollut viimeksi liekeissä pelikentillä 19. joulukuuta ottelussa Caenia vastaan. PSG voitti ottelun selkein luvuin 3 – 0, ottaen neljännen perättäisin voittonsa Ranskan liigassa, ja sinetöi käytännössä jo nyt mestaruutensa järkyttävän suurella piste-erolla toisena tulevaan As Monacoon.

PSG pelaa seuraavan ottelunsa vasta loppiaisen jälkeen 8.1, joten pitkän tauko tarjoaa pelaajille hyvän mahdollisuuden lomailla ja kerätä voimia loppukauden koitoksiin. Zlatan ei kuitenkaan tyydy pelkästään perinteisiin rentoutumiseen lomallaan, vaan sen sijaan mies on suunnannut Ruotsiin lumen ja nietosten keskelle omien sanojensa mukaan ”etsimään adrenaliinia”. Zlatan julkaisikin Tapaninpäivänä Instagram-tilillään kuvan hyisissä olosuhteissa moottorikelkan selässä. Mies tuntuukin olevan kuin peto joka etsii saalista niin jalkapallokentällä, moottoriteillä tai villissä luonnossa.

In search of #adrenaline.

Kuva, jonka IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) julkaisi

Ranskan Ligue 1:n lisäksi PSG:n pelit jatkuvat kevättalvella Mestarien Liigan pudotuspelissä Valioliiga-seura Chelseaa vastaan. Peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata pudotuspelien ensimmäisen kierroksen lopputuloksia.

Lue myös:

Van Gaalin kausi ohi? Ei ilmestynyt joukkueen treeneihin

VIDEO: Joulupukki on kovakuntoinen urheilija

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa