VIDEO: Zlatan Ibrahimovic tylyttää Ruotsin TV4:sen toimittajaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 09/02/2015
Jaa tämä...

 Jalkapallon MM-kisat |  Jalkapallon EM-kisat Copa America | Muut jalkapalloturnaukset

Jalkapallon MM-kisat 2014  | Jalkapallon EM-kisat 2012

Jalkapallon vuoden 2016 Euroopan mestaruuskisojen karsinnat jatkuvat jälleen tällä viikolla useiden otteluiden voimin. Suomen maajoukkue Huuhkajat on menettänyt jo toivon kisapaikasta, mutta naapurimaallamme Ruotsilla on vielä hyvät saumat EURO 2016 paikkaan. Ruotsi taistelee seuraavan kerran elintärkeistä pisteistä lauantaina 5.9 vierasottelussa Venäjää vastaan. Ruotsin ykköstähti Zlatan Ibrahimovic on luonnollisesti mukana keltasinisten riveissä.

Ja kun Zlatan on jossain mukana, niin aina sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa seuratasolla Paris Saint-Germainia (PSG) edustava Ibrahimovic tylyttää karsintaottelujen alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa maanmiestään Olof Lundhia. Muun muassa TV4:lla työskentelevä Lundh on yksi Ruotsin arvostetuimmista jalkapallotoimittajista. Ibrahimovic ei kuitenkaan hirveästi arvostanut Lundhin kysymyksiä hänen henkilökohtaisista projekteistaan.

Lundh yritti tiedustella temperamentistaan tunnetulta Zlatanilta kuinka tärkeitä asioita hänelle ovat hänen viimeaikaiset omat bisnekset kuten oma parfyymimerkki ja vaatesopimus Dressmanin kanssa. Ibrahimovic veti tästä herneet nenään, ja kiukutteli miksi Lundh ajattelee, ettei hän saisi tienata penniäkään lisää jalkapalloelämän ulkopuolisilla bisneksillä. Keskustelu jatkui hetken, jonka jälkeen ”Ibra” paketoi tylysti keskustelun ja jätti muut toimittajat nuolemaan näppejään. Tyypillistä Zlatania! Ohessa Zlatanin vajaan parin minuutin tykitys kokonaisuudessaan:

 

 

Ja mikäli et ole vielä törmännyt tähän Zlatan Ibrahimovicin vähintäänkin erikoiseen kaloista innotuksensa saaneeseen parfyymimainosvideoon, niin näet sen tästä alta. Toivon mukaan parfyymin tuoksu on jokin muu kuin pilaantunut silli…

 

 

Jalkapallokausi on pyörähtänyt jo vauhdilla käyntiin joka puolella maailmaanErityisesti peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Käy tsekkaamassa kertoimet esimerkiksi torstaina jatkuviin EM-karsintoihin! Muista lukea myös Veikkaussivujen vihjeet otteluihin!

Lue myös:

Video: Luis Suarez yrittää purra Leo Messiä!

Real Madrid-tähti jälleen kerran hyvällä asialla!

unibet