PSV - Dinamo Zagreb 7.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Dinamo Zagreb itselleen vierasvoiton Hollannista?

PSV – Dinamo Zagreb, merkki 2, kerroin 
PSV – Dinamo Zagreb (+1), merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,35 | 4,40 | 7,80 

 

 

Lohko B:n ottelussa hollantilainen PSV isännöi vieraaksi saapuvaa Dinamo Zagrebia. Kroatialaisjätti on kolmesta ensimmäisestä ottelusta saalistanut vain tasapelin, mutta tänään vierasjoukkueelle tarjotaan mahdollisuutta jopa ensimmäisen voiton nappaamiseen. Kyseessä on jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa. PSV sekä Dinamo Zagreb kohtaavat samalla illan ensimmäisessä tv-ottelussa.  PSV tunnetaan Hollannin liigan parhaimmistoon kuuluvana seurana kaudesta toiseen, mutta maalinteko on ollut PSV:lle syystä tai toisesta äärimmäisen vaikeaa! PSV on tällä kaudella liikenteessä itseasiassa erittäin nuorella joukkueella, joten on hyvinkin mahdollista, että kotijoukkue ei ole paineita osannut käsitellä oikein. Kolmeen ensimmäiseen Eurooppa liigan otteluun PSV:llä on vain kaksi tehtyä maalia ja se on PSV:n tapauksessa yllättävän vähän.

PSV:llä ei tällä hetkellä kulje Hollannin liigassa yhtään sen paremmin kuin Eurooppa liigassakaan, sillä PSV on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain kaksi tasapeliä! Tilanne PSV:llä alkaa olemaan erittäin sekava, sillä viime kierroksella PSV jäi kotonaan 1-1 maalein tasapeliin Zwollea vastaan. Tulosta voitiin pitää lähes shokkina kotijoukkueen kannalta. Kaiken kaikkiaan PSV on kahteen edelliseen kotiotteluun joutunut seuraamaan vastustajien neljää maalia ja vastassa ovat olleet vain surkeat Zwolle sekä Roda JC. PSV:n itseluottamus ei ole tällä hetkellä lainkaan korkealla, sillä tiukatkin ottelut ovat viime aikoina kääntyneet hollantilaisjoukkuetta vastaan.

Nyt jos koskaan Dinamo Zagrebilla on mahdollisuus napata Eurooppa liigan ensimmäinen voitto ja näin ollen nousta mukaan taistelemaan lohkon kärkipaikoista. Dinamo Zagrebilla ei ole asiaa lohkon kärjessä olevaan Ludogoretsin saavuttamiseen, mutta toisena oleva PSV on vain kolme pistettä kroatialaisseuraa edellä. Lähtökohtaisesti tässä tapauksessa lähdetään pelaamaan jyrkästi PSV:stä ohi. Materiaaliltaan PSV on joukkueista laadukkaampi, mutta tällä hetkellä kotijoukkueen tilanne vaikuttaa hyvinkin sekavalta. Rohkeille jopa suora voitto on yksi vaihtoehto vetokupongille mukaan. PSV:n jyrkkä alamäki jatkuu tänään Dinamo Zagrebia vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas