Pukin maali johdatti Celticin voittoon - Katso video! | Jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Celticiin siirtynyt Teemu Pukki nousi ensimmäistä kertaa joukkueensa avauskokoonpanoon ja laittoi sen kunniaksi jälleen verkot heilumaan.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki nousi lauantaina 21. syyskuuta ensimmäistä kertaa Celticin avauskokoonpanoon, kun skottijätti kohtasi St. Johnstonen kotikentällään. Pukki oli toki jo aiemmin ehtinyt esiintyä kahteen otteeseen Celtic-paidassa, mutta molemmilla kerroilla mies hyppäsi kehiin vaihtopenkiltä kesken ottelun.

Pukki kiittikin vastuusta ja niittasi pallon verkkoon vain kymmenen minuutin pelin jälkeen. Anthony Stokes tarjoili syötön Pukille rangaistusalueen sisälle ja parin terävän kosketuksen jälkeen suomalaishyökkääjä laukoi pallon etukulmasta maalivahti Alan Mannusin selän taakse.

Maali oli Pukille jo toinen Celticin väreissä, sillä hyökkääjä avasi maalitilinsä debyyttiottelussaan 14. syyskuuta Heartsia vastaan.

26. minuutilla puolustaja Charlie Mulgrew vei isännät jo 2-0 -johtoon ja kaikki näytti Celticin kannalta erinomaiselta.

Vaihdosta pelin aloittanut St. Johnstonen Liam Caddis kuitenkin kavensi tilanteeksi 2-1 ottelun 81. minuutilla. Suurempaa kiusaa ei St. Johnstone kuitenkaan pystynyt suorittamaan ja Celtic kahmaisi ottelusta pisteet tililleen lukemin 2-1.

Pukki napattiin vaihtoon kolme minuuttia ennen täyttä aikaa. Suomalaisen tilalle syöksyi Amido Baldé.

Katso Pukin maali tästä!

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut

 

Ei minimikerrointa, ei kierrätysvaatimusta!