Pukki viihtyy Glasgow'ssa - "Päivä päivältä paremmin" | Jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Teemu Pukki on aloittanut urakkansa Celticissä vahvasti. Suomalaishyökkääjä on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa molemmissa pelaamissaan otteluissa.

Schalkesta Celticiin siirtynyt Teemu Pukki on esiintynyt uudessa seurassaan räväkästi heti alkumetreistä lähtien. Suomalaishyökkääjä on pelannut toistaiseksi kaksi peliä iskien molemmissa yhden täysosuman.

Pukki kertoi maanantaina lehdistötilaisuudessa, että sopeutuminen uuteen joukkueeseen on sujunut vallan mainiosti.

– Joka päivä menee paremmin ja paremmin. Ensimmäinen ottelu oli erittäin hieno, tykkäsin ilmapiiristä. Me pelaamme nyt melko usein, mutta mielestäni se tekee hyvää minulle. Pääsen helpommin sisään joukkueeseen, kommentoi Pukki.

Pukki oli Celticin avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa lauantaina 21. syyskuuta, kun joukkue kohtasi kotikentällään St. Johnstonen. Huuhkaja-hyökkääjä Celticin avausosuman vain kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen.

– Toivon pystyväni tekemään maaleja ja kun totun joukkueeseen, niitä tulee tietysti helpommin. Joukkue on todella laadukas. Olen ollut täällä vasta yhden viikon, joten kaikki on vielä uutta minulle. Kahden kolmen viikon päästä asiat menevät jo normaalisti, puheli Pukki.

 

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut

 

Ei minimikerrointa, ei kierrätysvaatimusta!