VIDEO: Kärppien kultakolmikko palaa SM-liigaan lauantaina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 01/08/2016
Jaa tämä...

Nuorten MM-kisojen oululaiskolmikko palaa kokoonpanoon lauantaina.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuden voittaneessa ryhmässä mukana olleet Sebastian Aho, Antti Kalapudas ja Jesse Puljujärvi liittyvät Kärppien pelaavaan kokoonpanoon lauantaina kahdeksas päivä kuluvaa kuuta, kun hallitseva Suomen mestari pelaa SM-liigassa HPK:ta vastaan.

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki halusi antaa pelaajille pari päivää kunnon lepoa.

– Huikeat kisat, huikea joukkue ja huikeita otteita kärppäpelaajilta ja muiltakin. Erinomaisesti roolitettu joukkue ja täytyy olla todella ylpeä kärppäkolmikosta.

– Kumpikin jatkaa entisellään. Roolit eivät juuri muutu. Kalapudas esiintyi edukseen, joten katsotaan, Kärppäkäskijä mietti.

Nuorten MM-kisoissa hurjassa pelivireessä ollut Patrik Laine ei ollut eilen Tapparan kokoonpanossa, kun tamperelaiset pelasivat Bluesia vastaan, mutta hänet nähtäneen kirvesrintojen vahvuudessa nopeasti. Myöskään Kaapo Kähkönen ei ollut espoolaisten maalivahtina.

SM-liigassa pelataan tänään viisi ottelua. Kierroksen kenties mielenkiintoisin kamppailu käydään Lappeenrannassa, jossa yhteen iskevät SaiPa ja Kärpät.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Suomalaiskomeetta mukaan NHL:n tähdistöpeliin
Ville Pokka hurjassa iskussa AHL-jäillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa