Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 22/01/2018
Jaa tämä...

NHL-seura Detroit Red Wingsin suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen haluaa vakiinnuttaa ensi kaudella paikkansa maailman kovimmassa kiekkoliigassa. AHL:ssä hirmutehot iskeneen Pulkkisen potentiaali tiedostetaan myös Pohjois-Amerikassa.

– Pulkkinen rakastaa laukomista. Pulkkinen voi olla Detroitille loistava vahvistus, jos hänet laitetaan kolmosketjuun sellaisen pelaajan viereen, joka voi tarjoilla hänelle kiekkoa, Detroit Free Pressin Jeff Blashill totesi suomalaisesta.

Kiekkotoimittajan mukaan kaikki on tällä hetkellä Pulkkisen omissa käsissä.

– Kokoonpanoon pääseminen on Pulkkisen omissa käsissä. Hänen mahdollisuuksiaan päästä kokoonpanoon ei ainakaan vähennä se, että nyt joukkuetta valmentaa Jeff Blashill, joka tuntee Pulkkisen erinomaisesti, Blashill jatkoi.

23-vuotias hyökkääjä pääsi viime kaudella pelaamaan 31 NHL-ottelua. Pulkkinen saalisti peleissä tehot 5+3=8, mutta ensi kaudella tavoitteet ovat selkeästi korkeammalla.

Ennen NHL-kauden alkua jääkiekkokiimaa voi tyydyttää muun muassa CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL:stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Fanit luottavat Suomi-lupauksen NHL-seuran menestykseen

Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!