Puola - Montenegro 6.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2013
Jaa tämä...

Puola kotonaan lohkokärkeä vastaan tiukan paikan edessä.

Puola – Montenegro, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,90 | 3,30 | 4,00 

 

 

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat tänään monen ottelun voimin, Puola saa vieraakseen mielenkiintoisessa ottelussa Montenegron. Kyseessä on H -lohkon kohtaaminen, Puola on tällä hetkellä lohkossa neljäntenä yhdeksällä pisteellään, Montenegro johtaa puolestaan lohkoa neljällätoista pisteellä. Montenegro on pelannut erinomaiset karsinnat, mutta tämä lohko on kaikkineensa ollut erittäin tasainen. Esimerkiksi tosissaan Puolallakin on kasassa yhdeksän pistettä ja mikäli Puola nyt venyy voittoon, tilanne menee vielä erittäin mielenkiintoiseksi.

Puola on parhaimmillaan äärimmäisen fantastinen kotijoukkue ja erittäin laadukkasta ryhmästähän Puolan kohdalla on kysymys! Kaikki jalkapalloa seuraavat tuntevat Puolan suurimmat tähdet Robert Lewandowskin johdolla. Puola on onnistunut tähän mennessä voittamaan vasta kaksi karsintaottelua, mutta nyt Puolalla olisi hyvä mahdollisuus nousta tosissaan taistelemaan paikoista aivan lohkon kärjessä. Täytyy lisäksi muistaa, että Puola on ollut tämän lohkon paras kotijoukkue yhdessä Montenegron kanssa. Neljä kotiottelua ovat Puolalle tuottaneet kaksi voittoa, tasapelin sekä tappion.

Puola on ajoittain häikäisevän hyvä kääntämään peliä nopeasti suunnasta toiseen ja nyt etenkin kotonaan Puola tulee olemaan erittäin vaarallinen. Montenegro on tietenkin ollut vieraissa erinomainen, mutta nyt kotietu kääntää vaakaa ehdottomasti huomattavastikin Puolan suuntaan. Puola on lähellä kotivoiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas