Puola - Venäjä | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 12.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2012
Jaa tämä...

Venäjä lähtee haastamaan isäntämaa Puolaa.

Puola – Venäjä vihje: Venäjä Kerroin: 2.51 Pinnacle

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Ensimmäisessä ottelussa Puola tuhri lähes varmalta näyttäneen voittonsa päästettyään Kreikan tasoihin vajaamiehisenä. Puolan peli luuhistui toisella puoliajalla, eikä tappiokaan olisi ollut huutava vääryys. Venäjä kukisti näytöstyyliin Tsekin 4-1 ja paremmalla viimeistelyllä nuo lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Puolan maalivahti Wojciech Szczesny on tämän ottelun pelikiellossa saatuaan punaisen kortin Kreikkaa vastaan.

Puolalla on mielestäni edessään vuori kiivettävä, Venäjän peli oli todella vaarallisen näköistä ja tulee takuuvarmasti luomaan useita maalipaikkoja tässäkin ottelussa. Puola näytti avausjaksolla Kreikkaa vastaan pirteitä otteita, mutta kokonaisuuten joukkue oli vaisu.Mikäli Itänaapurimme ovat scoutanneet Puolan ainoan aseen – oikean laidan ja pitävät sen kurissa, tulee Puolalle täysi iltapuhde päästä edes vaarallisille tekopaikoille. Puolan kotiyleisö tulee varmasti antamaan omilleen jälleen hirmuisen kannatuksen, mutta kuten avausottelussa nähtiin sekään ei aina riitä.

Venäjällä on kisoissa hyvä joukkue ja se pelaa todella viihdyttävää jalkapalloa. Mikäli se pystyy pelaamaan samanlaisen ottelun kuin Tsekkiä vastaan, ei voittajasta tule olemaan epäselvyyttä. Uskon pelin olevan viihdyttävää jalkapalloa, missä Venäjä tulee luomaan suurimman osan maalintekopaikoista. Kuten olemme kisoissa jo saaneet nähdä, kaikki on mahdollista jalkapallossa, mutta tässä ottelussa liputan todella vahvasti Venäläisten puolesta.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe