Puolan liigan pistekuningas matkalla SM-liigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Puolan jääkiekkoliigan pistekuningas on matkalla Suomeen.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Espoon Blues on saamassa mahdollisesti hyvin mielenkiintoisen vahvistuksen. Puolalainen hoje.net kertoo, että Samsom Mahbod nimeä kantava pelaaja olisi saapumassa ensi kaudeksi espoolaisseuran vahvuuteen.

Hokej.net-sivuston mukaan Mahbod tavoitteli KHL-sopimusta, mutta jäi ilman sopimusta, joten suuntana olisi seuraavaksi SM-liiga. Sivuston mukaan Mahbodin uusi joukkue löytynee Espoosta.

– Off to Finland, Mahbod twiittasi ja liitti mukaan kuvan, jossa näkyy lentokoneen siipeä ja alapuolella pilvimassaa.

Pienikokoinen hyökkääjä Puolan liigan pistekuningas

Mahbod ei todennäköisesti sano jääkiekon ystäville juurikaan mitään. Kyseessä on Puolan liigan pistepörssin voittaja kaudelta 2013-2014.

Kanadalaissyntyinen laitahyökkääjä iski KH Sanokin joukkueessa 39 otteluun 81 pistettä. Hän viimeisteli kyseisissä otteluissa lähes 30 maalia. Viime kauden Mahbod pelasi Venäjän ja Kazakstanin VHL-liigassa.

26-vuotias hyökkääjä viimeisteli viime kaudella 37 runkosarjaottelussa tehot 8+17. Mestaruusjuhliin päättyneissä pudotuspeleissä hyökkääjä nakutti 20 ottelussa 13 tehopistettä.

Ennen Puolan-seikkailuaan pienikokoinen Mahbod pelasi QMJHL:ssä ja ECHL:ssä. Mahbod oli voittamassa QMJHL:n mestaruutta Drummondville Voltigeursin riveissä kaudella 2008-2009.

Jääkiekkomaailmassa tapahtuu myös Mahbodin mahdollisen siirron lisäksi. CHL:ssä pelataan lauantaina peräti kymmenen ottelua. Suomalaisista kaukalossa nähdään Blues ja TPS. Espoolaisseuran vastustajana toimii ranskalainen Grenoble. Turkulaisia vastaan asettuu puolestaan saksalainen Düsseldorf.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!
Valko-Venäjällä ollaan tyytymättömiä KHL:n toimintaan!