USA - Suomi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Leijonilla edessä ”kuolemanottelu.”

 

Jääkiekon MM-turnauksessa alkavat tänään puolivälierät. Kuten kaikki varmasti tietävät, Suomi kohtaa ”kuolemanottelussa” tänään Yhdysvallat, jolle Leijonat hävisivät tylysti alkulohkossa peräti 0-5. Kyseisessä ottelussa Suomi pelasi turnauksen surkeimman ottelunsa, USA taas parhaansa. Onnistuuko jenkit toistamaan samanlaisen huippuottelun? Suomella tuosta pelistä sen sijaan on vain parannettavaa.

Suomella on tänään todellinen näytönpaikka edellisestä Yhdysvaltojen kohtaamisesta ja jäällä tullaan varmasti näkemään aivan erilainen joukkue kuin alkulohkon kohtaamisessa. Yhdysvallat pelasi siis kyseisessä ottelussa kisojen parhaan pelinsä, joten sieltä suunnalta ”kaikki kortit lyötiin pöytään”. Suomi sen sijaan ”ei paljastanut minkäänlaisia kortteja..”

Suomen kokoonpanossa ei suurempia yllätyksiä ole. Maalivahti Kari Lehtosen kisat ovat ohi loukkaantumisen vuoksi. Anssi Salmela on katsomossa pelikieltonsa vuoksi. Jani Tuppurainen ei sen sijaan mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Paljon parjattu kakkoskenttä jatkaa samassa koostumuksessaan.

Suomen kentälliset otteluun:

Filppula – Koivu – Jokinen
Hietanen – Mäenpää

Pesonen – Immonen – Granlund
Väänänen – Järvinen

Kiiskinen – Kapanen – Komarov
Kukkonen – Jaakola

Joensuu – Kontiola – Pihlström

7. puolustaja Niskala
13. hyökkääjä Pyörälä

Vehanen
(Rämö)

Puolivälierät:

klo 13.00 Kanada – Slovakia
klo 15.45 Venäjä – Norja
klo 18.30 USA – Suomi
klo 21.15 Ruotsi – Tshekki

Pistepörssin kärjessä pudotuspeleihin lähtee Norjan Patrick Thoresen.

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!