VIDEO: Maalivahti ajettiin ulos ennen pilkkukisaa - Pakki torjui joukkueensa Mestarien liigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Ludogoretsin ja Steaua Bucarestin välinen UCL-karsintamatsi sai todellisen Hollywood-lopun.

Jalkapallossa on nähty vuosien saatossa monenlaisia tuhkimotarinoita, mutta keskiviikon Ludogorets-Steaua Bucarest -matsi menee tässä kategoriassa heittämällä aivan kärkisijoille – ellei jopa ykköseksi. Tätä upeampaa tarinaa ei urheilumaailma pysty yksinkertaisesti tarjoamaan.

Joukkueet kamppailivat paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Steauan 1-0-kotivoittoon, joten Ludogoretsin oli siis osuttava ottelussa ainakin kertaalleen, mikä joukkue mielisi taistella jatkopaikasta.

Toisessa osaottelussa ei maaleilla mässäilty, ja kun 90 minuuttia heilahti pelikellossa täyteen, alkoi Steauan tilanne näyttää suhteellisen hyvältä. Ludogorets sai kuitenkin juuri lisäajan alussa kulman, joka muutti koko tilanteen ylösalaisin.

[ Tänään ratkeaa Eurooppa liigan lohkopaikan kohtalo! Rapid Vienna-HJK! Expektin kertoimet: 1.70 | 3.60 | 4.40. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ludogoretsin Wanderson pamautti nimittäin huiman vastapallo-volleyn noin 20 metristä aivan Steauan maalin takayläkulmaan ja ottelusarjan kokonaistilanne tasoittui 1-1:een. Aivan käsittämätön maali vielä käsittämättömämpään paikkaan!


Jatkoajalla Ludogoretsin tilanne kuitenkin synkkeni taas rumalla tavalla. Steaua-peluri Fernando Varela karkasi keskustasta vaaralliseen läpiajoon ja Ludogoretsin maalilla torjunut Vladislav Stoyanov joutui pysäyttämään vastustajansa laittomin keinoin. Tuomio oli selvä: Stoyanov ajettiin kentältä pihalle punaisen kortin voimin.

Pahemmaksi Ludogoretsin tilanteen teki se tosiasia, että joukkue oli ehtinyt jo käyttää kaikki vaihtonsa. Täten isännät eivät pystyneet laittamaan maalilleen oikeaa veskaria kauden tärkeimmän ottelun tärkeimmille hetkille. Torjuntavastuun otti lopulta puolustaja Cosmin Moti ja… noh, loppu on historiaa.

[ Tänään ratkeaa Eurooppa liigan lohkopaikan kohtalo! Rapid Vienna-HJK! Expektin kertoimet: 1.70 | 3.60 | 4.40. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ratkaisua haettiin aina pilkkukisasta asti ja Moti nousikin rankkareissa arvoon arvaamattomaan. Ensin puolustaja-maalivahti upotti oman pilkkunsa Steaua-verkkoon ja sitten torjui upeasti kaksi vastustajan rankkariyritystä.

Torjunnoista toinen ratkaisi koko ottelun ja Ludogorets varmisti paikkansa tulevan Mestarien liigan lohkovaiheesta. Motin tempun huikeutta kasvattaa myös se, ettei hän ole päävalmentaja Georgi Dermendvievin mukaan harjoitellut maalivahdin hommia kertaakaan!

– Minulla ei ole sanoja kuvailemaan tätä tunneta. Se oli hullua. Yhdellä hetkellä olet lähellä, sitten taas kaukana ja lopulta voitat. Tämä oli elämäni mahtavin ottelu, enkä unohda sitä ikinä, Moti kommentoi Uefan verkkosivuilla.

– Luotin vaistoihini, tällaisessa tilanteessa ei ole muuta vaihtoehtoa. Tein vain viimeisen sekunnin päätöksiä mihin hyppäisin. Luojan kiitos torjuin kaksi ja me olemme nyt tässä. Tämä on Champions League. Uskomatonta, Moti jatkoi.

Katso Motin rankkariteorjunnat tästä! (HUIKEA SELOSTUS!)

Ja tässä pidempää koostetta ottelusta!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut