Puriko Chicago-hyökkääjä vastustajaa NHL-finaaliavauksessa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/04/2015
Jaa tämä...

Kuva: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 4.6.2015

Chicago Blackhawks vei finaaliavauksen nimiinsä Teuvo Teräväisen johdolla. Teräväinen nakutteli tehot 1+1, kun Blackhawks kukisti Tampa Bayn vierasjäällä.

Chicagon voitto ei kuitenkaan ollut ainoa puheenaihe ottelun jälkeen, sillä Tampa Bayn ruotsalaispakki Victor Hedmanin mukaan ottelussa saatettiin nähdä lapsellinen vahingoittamisyritys.

Hedmanin mukaan Blackhakws-hyökkääjä Andrew Shaw saattoi purra häntä maalinedustilanteessa.  Tätä on vaikea havaita tai todistaa videokuvan perusteella. Rytäkässä oli sen verran muutakin hässäkkää.

– Puremiselta se tuntui. Minulla on pieniä mustelmia kyljessä, Hedman sanoi ottelun jälkeen Sportsnetin haastattelussa. Alla olevasta klipistä voit havaita, miten Hedman esittää kylkeään ketjutovereilleen, jotka hymyilevät myötätuntoisesti takaisin. 

Tilanne saattaa mennä vielä jopa jatkokäsittelyyn, mikäli Chicago-pelaajaa epäillään puremisesta.

Puremiskohu ei ole uutta NHL:ssä, sillä Vancouverin ja Bostonin välisessä finaalisarjassa nähtiin samankaltainen tilanne neljä vuotta sitten. Patrice Bergeron syytti Vancouverin Alex Burrowsia puremisesta (sen voi nähdä täällä  https://www.youtube.com/watch?v=SxmZWIX0278), mutta tilanteesta ei tullut mitään seuraamuksia. Todennäköistä on, että tätäkään tilannetta ei tutkita sen tarkemmin.

Vedonlyöntitoimistot voivat tästä lähtien lisätä pureksinnat veikkauksen kohteeksi, kuten jalkapallossa. Mitähän Suarezilla on asiaan lisättävää?

[shaw puri shortcode=”shaw puri”]

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey