Putous

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2012
Jaa tämä...

Kuka sketsihahmo putoaa seuraavaksi suositussa viihdeohjelmassa?

MTV3:n viihdeohjelma Putous on noussut Suomessa todelliseen suosioon. Vuodesta 2010 lähtien televisiossa nähdyssä ohjelmassa on meneillään kolmas tuotantokausi, jossa jälleen kerran näyttelijöiden tekemät sketsihahmot kilpailevat keskenään. Tällä tuotantokaudella katsojaluvut ovat vakiintuneet päälle miljoonan katsojan.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tulleet tunnetuiksi urheilupeleistään, mutta nykyään todella monen yhtiön listoilta löytyy myös muutakin pelattavaa.

Vuoden sketsihahmokilpailusta voi lyödä vetoa mm. Betsafella, Nordicbetilla ja Unibetilla. Kilpailussa on mukana enää neljä sketsihahmoa, Usko Eevertti Luttinen (Aku Hirviniemi), Jani-Petteri (Iina Kuustonen), Hieno Åhlgreen (Riku Nieminen) sekä Leena Hefner o.s. Herppeenluoma (Armi Toivanen).

Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan seuraava vuoden sketsihahmo olisi 1. kauden voittajan, näyttelijä Aku Hirviniemen esittämä Usko Eevertti Luttinen. Jos tästä on samaa mieltä, niin parhaimman kertoimen Usko Eevertti Luttisen voitolle tarjoaa , jonka kerroin tälle on 1,45.

voit myös lyödä vetoa siitä, kuka putoaa seuraavaksi kilpailusta, tai kuka selvityy finaaliin asti. Betsafen mukaan seuraava putoaja on Hieno Åhlgreen, jolle kerroin vain 1,10. Finaaliin selviytyjistä ylivoimaisesti pienin kerroin löytyy Usko Eevertti Luttiselta, jolle tarjotaan kyseisessä kohteessa kertoimeksi ainoastaan 1,02.

tarjoaa listoillaan puolestaan kaksi H2H kohdetta. Jani-Petteri – Usko Eevertti Luttinen jossa Jani-Petterin kerroin on 2,55 ja Usko Eevertti Luttisen 1,40. Toisessa kohteessa mittaa toisistaan ottavat Leena Hefner o.s. Herppeenluoma – Hieno Åhlgreen. Tässä Leena Hefner saa kertoimeksi 1,38 kun Hieno Åhlgreen 2,70. Näissä kohteissa siis vetoa lyödään siitä, kumpi hahmoista selviytyy kilpailussa pidemmälle.

Putouksen peliajat sulkeutuvat Betsafella ja Unibetilla lauantaina klo 19.30, juuri kun lähetys pyörähtää käyntiin. Nordicbetilla kohteet menevät puolestaan umpeen jo tuntia aikaisemmin.