putous 2017 sketsihahmo kilpailu

Putous 2017 sketsihahmokilpailu lauantaisin kello 19:30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Putous 2017 sketsihahmokilpailun voittaja Aina Inkeri Ankeinen, kerroin 1.60, NordicBet >>

Täältä se taas tulee, halusitte tai ette. Putous 2017 tuo sketsihahmot lauantai-iltojemme ja todennäköisesti koko viikon iloksi. Ja kun kerran kyse on kilpailusta, voi tästäkin kilpailusta lyödä vetoa. Betsaatko ennakkosuosikkeja vai haetko isompaa kerrointa? Ohjelman sketsihahmokilpailun hokemista tuskin voit välttyä, joten mikset löisi voittajasta vetoa.

Kahdeksatta kertaa Putous tuo lauantai-iltoihin viihdettä. MTV3-kanavalta lauantaisin kello 19:30 suorana lähetyksenä esitettävä Putous 2017 tarjoaa tällä kertaa aika paljon uutta ja luonnollisesti myös jotain vähän vanhempaa joka on hyväksi koettu.

Vanhemmalla emme tässä kertaa tarkoita ainoana konkarina mukana olevaa Jenni Kokanderia, vaan Putous –ohjelmasta tuttuja Tulikoe, Uutisosio ja muita hyväksi havaittuja formaatteja. Heikki Paasonen sai luvan väistyä juontajan paikalta ja tilalle astui monitoimihöylä Roope Salminen. Yllätys oli että kuvankaunis naisystävä, Sara Sieppi nähtiin jo ensimmäisessä osassa katsomossa ja oikein roolissa. No toivottavasti nähdään myös myöhemmin.

Putous 2017 tarjoaa vedonlyöjille ylimääräistä viihdettä.  Vaihtuvat kertoimet ovat ilmestyneet jo useille vedonlyöntisivustoille ja voittajasta pääsee betsaamaan varsin mukavasti. Myös ensimmäinen putoaminen on koettu kun Hansvilivili Hansvälimäki koki putoamisen. Toisena kisasta putosi Turkka ”Stögis” Kuppi.

Kannattaa tsekata tämän viihdevedonlyöntikohteen kertoimet viikoittain aina Putous 2017 –ohjelman jälkeen, sillä kertoimet vaihtelevat taatusti. Tällä hetkellä on kolme ennakkosuosikkia, mutta mistäpä sitä tietää, mihin kenenkin kelkat kääntyvät.

NordicBetiltä kaikkien hahmojen ajankohtaiset kertoimet löydät osion TV-tapahtumat, Suomi ja Putous alavalikosta.

Putous kolme ennakkosuosikkia

Kukaan ei vielä tiedä miten peli etenee ja miten esitellyt hahmot kehittyvät. Joku hahmoista voi nousta aivan uusiin ulottuvuuksiin, toinen hahmo voi sammua kuin saunalyhty. Tämän takia nyt olisi ehkä paras betsata isommilla kertoimilla olevia hahmoja? Ensituntumalta kyllä Abdul Tuisku, Aina Inkeri Ankeinen ja Isä Nitro tulevat ratkaisemaan sen Putous 2017 sketsihahmokilpailun voiton ja sen millä hahmolla tienaat rahaa.

Abdul Tuisku eli Ernest Lawson. Kuten jo nimikin hieman kertoo, hahmo muistuttaa läheisesti Antti Tuiskua. Rovaniemeläinen A. Tuisku hokee ”Mie Flippaan”, joten nähdäänkö muita viittauksia laulajatähteen? Ensimmäisen jakson ajatus, peto on irti. Abdul Tuisku on vedonlyöntifirmojen pienoinen ennakkosuosikki, NordicBet tarjoaa kertoimen 2.50. (kerroin päivitetty 17.2.2017)

Kertoimien osalta (1.60) ykköstilalle on noussut hieman vakavampi, mutta hauska hahmo: Pilvi Hämäläisen mainio Aina Inkeri Ankeinen. Timo Lavikaisen Isä Nitro (8.00, NordicBet) tulee varmasti olemaan kilpailussa mukana pitkään, mutta riittääkö lento voittoon asti? Ehkä.

Putous 2017 Haastajat

Vedonlyöntifirmat ovat tässä vaiheessa arvostaneet Jenni Kokanderin Amurin enkelin viidenneksi ja voittajakerroin NordicBetillä on 12.00. Ensimmäisenä esiintynyt hahmo on kehityskelpoinen ja kun kerroin on melko iso, niin mikä ettei? Kokenut konkari osaa taatusti kehittää hahmoaan kevään aikana. Todennäköisesti tämä hahmo kuitenkin putoaa 18.2.2017 Putous-lähetyksen päätteeksi.

Minka Kuustosen hahmo oli varmasti tyrmäys kaikkien ennakko-odotuksille. Ratiomies Murosen Kari ei kyllä tihku seksiä pennin vertaa, mutta sytyttääkö silti yleisön äänestämään? Voittokerroin Nordicbetillä on jo laskentu viime viikosta, nyt kerroin on 5.00.

Betsisivustot eivät luota myöskään Turkka Stögis Kuppi –nimiseen hahmoon. Voisi lyödä vetoa että Mikko Penttilän Trump –hahmo olisi vetänyt paljon pienemmät voittokertoimet puoleensa jos hahmo olisikin ollut Putouksen ensimmäisessä jaksossa nähdyn Donald Trumpin kaltainen hahmo. Trumpin tekosista voi myös muuten lyödä vetoa, joten ei muuta kuin tsekkaamaan kohteet. Turkka Stögis Kuppi on Nordicbetin vedonlyöntilistoilla saanut kertoimen 17.50. (Päivitys, hahmo putosi odotetusti toisessa pudotuksessa ja ei ole näin ollen mukana kisassa.)

Hansvilivili Hansvälimäki on sitten Kaisa Helan, eli juurikin Kummeli-Helan vaimon kehittämä sketsihahmo. Ei ainakaan ensimmäisen jakson osalta näyttänyt siltä että siellä on ainakaan yhdessä mitään mietitty, mutta jatko näyttää miten homma etenee. Voittokerroin 40.00 antaa ainakin kokeilla betsaamista, vaikea tosin nähdä että tämä karvaturri veisi Putous 2017 voiton. (Päivitys, hahmo putosi odotetusti ensimmäisessä pudotuksessa ja ei ole näin ollen mukana kisassa.)

Olethan hyödyntänyt jo Betssonin ensitallettajan buustatun bonuksen? Muista että tarjolla on paljon muita vedonlyöntitoimistoja jotka tarjoavat toinen toistaan parempia vedonlyöntibonuksia. Nyt kannattaa olla myös valppaana jos et vielä ole NordicBetin asiakas, tarjolla on suorastaan erinomainen ensibonus ja lisäbonuksia uusille ja vähän pidempään vedonlyöntipelejä pelanneille pelaajille.

Pelaa vihje: Putous 2017 voittaja Ratiomies Murosen Kari sketsihahmo, kerroin 5.00, NordicBet>>