Pyrintö - Norrköping 12.11.2013 | Baltian liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Onko Pyrintö kotonaan liikaa ruotsalaisvieraille?

Pyrintö – Norrköping, merkki 1, kerroin
Pyrintö – Norrköping (+5,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,40 | 2,80

 

 

Lohko A:n ottelussa ruotsalainen Norrköping matkustaa Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Kyseessä on Pyrinnölle lohkon kolmas ottelu, kun taas Norrköping on pelannut kotijoukkuetta ottelun enemmän. Kyseessä on koripallon Baltian liigan ottelutarjontaa. Pyrintö lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä Pyrintö on ensinnäkin materiaaliltaan Norrköpingiä laadukkaampi, Pyrintö omaa tässä kamppailussa kotiedun ja kolmanneksi voidaan todeta, että Pyrintö ei ole vielä hävinnyt tässä turnauksessa otteluakaan! Norrköping on ehdottomasti Ruotsin liigan parhaimmistoa, mutta valitettavasti Norrköpingin materiaali on erittäin kapea. Vierasjoukkueen aloitusviisikko on kohtalaisen laadukas, mutta vaihtopenkki ei ole missään tapauksessa kotijoukkueen tasoa.

Tänään suureen rooliin nousee se, että pystyykö Pyrintö puolustuksen kautta väsyttämään Norrköpingin viittä tärkeintä pelaajaa, sillä mikäli Pyrintö siinä onnistuu, pisteet tulevat jäämään varmasti Tampereelle. Norrköpingin avausviisikko on vierasjoukkueelle kaikki kaikessa, sillä kuten jo todettu – vain avausviisikko pystyy realistisesti sellaisiin ratkaisuihin, joita tarvitaan kansainvälisissä otteluissa. Yksittäisenä pelaajana William Walker on pimennettävä, sillä vierasjoukkueen suurin tähti on viimeistellyt Baltian liigassa ottelua kohden 15,7 pistettä. Joamin Kjellbom tuo lisäksi puolestaan myöskin arvokasta kokemusta vierasjoukkueen kokoonpanoon.

Pyrintö voitti viimeksi Korisliigan huippuottelussa Kauhajoen Karhun 107-76 numeroin ja kaiken kaikkiaan Pyrintö on kulkenut tällä kaudella niin Korisliigassa kuin Baltian liigassakin voitosta voittoon! Norrköping on tottunut Ruotsin liigassa menestymään, mutta kaikki tietävät sen faktan, että Ruotsissa koripallo ei ole suuressa roolissa. Viidestä edellisestä ottelustaan Norrköping on saalistanut yhtä monta voittoa, mutta tänään vierasjoukkue ei tule voittoa nappaamaan. Pyrintö on kotonaan ollut uskomattoman vakuuttava, joten lähtökohtaisesti tasoituksellakin kotivoitto mahtuu vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas