Pyrintö - Tyco Rapla 15.12.2013 | Baltian liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Pyrintö latoo virolaisvieraita vastaan?

Pyrintö – Tyco Rapla (+25,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,87 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,01 | 13,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Baltian liigan ottelutarjontaa, virolainen Tyco Rapla matkustaa täysin mahdottoman tehtävän eteen Pyrinnön vieraaksi. Joukkueiden välinen tasoero on aivan mieletöntä luokkaa Pyrinnön eduksi. Pyrintö johtaa tätä lohkoa kahdeksan ottelun jälkeen. Pyrintö on kahdeksasta ottelustaan saalistanut vaatimattomasti seitsemän voittoa. Pyrintö murskasi eilen Korisliigan huippuottelussa Katajan 95-73 numeroin. Tyco Raplan materiaali on umpisurkeaa luokkaa eikä virolaisjoukkueella tule olemaan tänään minkäänlaisia mahdollisuuksia. Tyco Rapla on pelannut kylläkin Baltian liigassa vasta kuusi ottelua, mutta virolaisjoukkue on saalistanut vasta yhden voiton.

Tyco Rapla hävisi edellisessä Baltian liigan ottelussaan ruotsalaiselle Norrköpingille 64-77 numeroin. Tyco Rapla on kaiken kaikkiaan saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhtä monta tappiota. Tyco Raplan materiaali on surkeaa luokkaa ja itseasiassahan materiaaliltaan Tyco Rapla on yksi Baltian liigan heikoimmista joukkueista. Jotain Tyco Raplan tilanteesta kertoo se, että vierasjoukkue on kaiken kaikkiaan kymmenestä edellisestä ottelustaan hävinnyt vaatimattomasti kahdeksan. Tyco Rapla hävisi Pyrintöä vastaan joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Tallinnassa täysin pystyyn, sillä Pyrintö murskasi virolaiset 65-81 numeroin. Tyco Rapla on saalistanut Baltian liigan ainoan voittonsa toista virolaista seuraa, Tallinna Kalevia vastaan.

Pyrintö on pelin jokaisella osa-alueella virolaisjoukkuetta edellä sekä samallahan toisekseen tamperelaisryhmä on erinomaisessa pelivireessä. Eilen Pyrintö ei antanut Korisliigan yhdelle suurimmista mestarisuosikeista, Katajalle minkäänlaisia mahdollisuuksia. Tänään vastustajan taso on kaikilla mittareilla mitattuna huomattavasti helpompaa luokkaa. Taktisesti Pyrintö pelasi eilen erinomaisen ottelun. Pyrinnön valmennus olikin pelin jälkeen tyytyväistä porukkaa täysin syystä. Pyrinnön tilannetta voi vielä sen verran kertoa, että kymmenen edellistä kotiottelua ovat tamperelaisille tuottaneet kymmenen voittoa. Sitä voidaan pitää suhteellisen mukavana saldona. Tänään tiedossa tulee olemaan täysin yhteen koriin pelaamista. Suurellakin tasoituksella Pyrintö napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas