Sam Querrey - Ivo Karlovic 16.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Syöttökoneet vastakkain Metzissä.

Sam Querrey – Ivo Karlovic, merkki yli 24,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,66 | 2,10 

 

 

ATP-tennistä Metzistä, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Yhdysvaltojen Sam Querrey sekä Kroatian Ivo Karlovic. Molemmat pelaajat pelasivat viimeksi US Openissa, siellä Sam Querrey hävisi toisella kierroksella Adrian Mannarinoa vastaan 1-3 lukemin ja puolestaan Ivo Karlovic hävisi myös toisella kierroksella Stanislas Wawrinkaa vastaan. Ivo Karlovic pelasi loukkaantuneena Stanislas Wawrinkaa vastaan, mutta toisaalta hoiti omat syöttövuoronsa silti kohtalaisen mukavasti. Kyseessä on tällä kertaa kahden erittäin isokokoisen pelaajan välinen kohtaaminen ja tässä ottelussa omien syöttöjen pitäminen tuleekin olla itsestäänselvyyttä. 

Molempien pelaajien suurin ongelma on ehdottomasti liikkuminen, sillä tosissaan niin Sam Querrey kuin Ivo Karlovickin ovat erittäin isokokoisia pelaajia. Syöttöjensä ansiosta erät on kuitenkin kohtalaisen jopa helppoakin viedä tiebreakiin ja siellähän yksikin minibreikki voi erän ratkaista. Tässä ottelussahan tietenkin yksikin syötönmurto tarkoittaa aina kyseisessä erässä samantien erätappiota, sillä yksinkertaisesti syötönmurtoihin ei ole kummallakaan varaa sitten ainuttakaan.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen ja varmasti läpisyöttöjä on tiedossa jälleen hurja määrä molempia pelaajia kohden. On täysin mahdotonta lähteä ennustamaan, että kumpi ottelun tulee viemään nimiinsä. Napataan ehdottomasti yli 24,5 peliä mukaan vetokupongille. Kaiken järjen mukaan tiebreakeja nähdään tänään yhdestä kahteen kappaleeseen.

Veikkaussivut | Tuomas