Kuukauden tulokkaaksi valittu Raanta kukisti idolinsa - "Seurasin häntä aina nuorena" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/04/2014
Jaa tämä...

Antti Raanta nappasi perjantain NHL-kierroksella jo kauden yhdennentoista voittonsa.

Chicago Blackhawksia edustava Antti Raanta oli perjantaina New Jersey Devilsiä vastaan pelatun ottelun jälkeen yhtä hymyä. Suomalaisvahti oli valittu kuukauden tulokkaaksi aivan ottelun alla. Itse kamppailussa Raanta taas nujersi oman idolinsa Martin Brodeurin, kun Blackhawks voitti ottelun lukemin 5-3.

– Oli kuin unelmat kävisivät toteen. Seurasin häntä aina nuorempana, ja kun katselin nuorena NHL Power Week -ohjelmia, teki hän yleensä niissä ne kaikkein hienoimmat torjunnat. Tämä oli iso unelma ja on todella mukavaa, että saimme myös voiton, kommentoi Raanta.

Blackhawksin suurin sankari oli hattutempun läväyttänyt hyökkääjä Patrick Sharp. Raanta torjui maalillaan 24 kertaa. Maalivahdin paras torjunta osui toiseen erään, kun mies koppasi Stephen Giontan läpiajon kylmän viileästi hanskaansa.

Raanta valittiin siis joulukuun NHL-tulokkaaksi yhdessä Kings-vahti Martin Jonesin kanssa. Kauden aikana vain kertaalleen varsinaisella peliajalla hävinnyt suomalaisveskari oli asiasta ymmärrettävästi mielissään.

– Se oli kyllä varsin mukavaa. Tietysti sitä yrittää aina vain pelata parhaansa mukaan ja olla ajattelematta liikaa tällaisia asioita. Onhan se kuitenkin aina mukavaa saada tunnustusta.

– Kuulin asiasta kuitenkin vain pari tuntia ennen matsia, joten ajoitus ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen. Saimme kuitenkin voiton ja nyt on hyvä aika vähän juhlistaa tätä, jatkoi Raanta.

Katso Raannan torjuma läpiajo tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut