VIDEO: Aleksander Radulov jatkaa KHL-kaukaloissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Venäläistähden ura jatkuu tutuissa maisemissa.

Venäläinen jääkiekkotähti Aleksander Radulov jatkaa uraansa KHL:ssä. Tunnettu jääkiekkotoimittaja Elliotte Friedman kertoi Twitterissä, että venäläinen ei saanut NHL:stä mielestään tarpeeksi rahakasta sopimusta.

– Aleksander haluaa tonneittain rahaa. Hän haluaa kaksivuotisen sopimuksen ja palkkaa yli seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa. Mikään seura ei aio laittaa likoon tuollaisa rahamäärää.

Radulov on jo tehnyt sopimuksen KHL:n suurimpiin seuroihin lukeutuvan Salavat Julajev Ufan kanssa. Venäläistähti on edustanut viime vuosina TsSKA Moskovaa, mutta nyt hän on siis vaihtamassa toiseen ryhmään.

Radulov pelasi viime kaudella KHL:n runkosarjassa 53 ottelua saalistaen tehopisteitä 65 kappaletta. Lisäksi pudotuspeleissä venäläistähti viiletti 20 kamppailussa tehden 16 tehopistettä.

Kaudella 2011-12 Radulov piipahti Nashville Predatorsin organisaatiossa, mutta homma ei kuitenkaan toiminut ja venäläistähden sopimus purettiin sääntöjen rikkomisen takia.

Katso videolta Radulovin huikeaa osaamista:

 

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL:n varaustilaisuus ohi – suomalaisilla mahtava edustus
VIDEO: Kunlun Red Star pelaa ensi kaudella KHL:ää

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa