Radwanska - Williams | Wimbledon 7.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/07/2012
Jaa tämä...

Radwanska puolikuntoisena Williamsin kimppuun.

Radwanska – Williams, merkki yli 17,5 peliä, kerroin 
Radwanska – Williams, merkki yli 19,5 peliä, kerroin  

Wimbledonin naisten turnauksen finaalissa yhteen iskevät Puolan Agnieszka Radwanska sekä Yhdysvaltojen Serena Williams. Radwanska on laitettu ottelussa suureen altavastaajan rooliin, osittain sen ymmärtää, koska Radwanska ei ole ollut finaalin alla kunnossa. Radwanskalla on ollut jopa hengitysvaikeuksia. Varmasti kuitenkin kaikki voitava on puolalaiselle tehty.

Radwanska on ollut turnauksen aikana erinomainen. Välierässä Radwanska voitti Saksan Angelique Kerberin suoraan kahdessa erässä. Puolalainen ei antanut Kerberille oikeastaan minkäänlaisia mahdollisuuksia. Toki Williams on pelannut myös hyvin. Williamsilla on alla vaikea loukkaantumisjakso, mutta nyt Williams on saanut pelinsä takaisin hienoon kuntoon. Välierässä Williams voitti Valko-Venäjän Victoria Azarenkan suoraan kahdessa erässä, mutta varsinkaan toisessa erässä voittoa Williams ei todellakaan helpolla saanut!

Radwanskan kenties suurin ongelma on siinä, että puolalainen saattaa passivoitua aivan liikaa. Jos näin tapahtuu, Williams tulee voittamaan suoraan kahdessa erässä. Radwanskan tulee välttää passivoituminen ja puolutuskannalle joutumista. Jos tässä Radwanska onnistuu, ottelusta tulee todennäköisesti erittäinkin tasainen sekä hieno taistelu Wimbledonin mestaruudesta!

Veikkaussivut | Tuomas