Real Madrid ja Chelsea tekemässä vaihtokaupan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Kaksi jalkapallokauden suurinta ”kriisiseuraa” Chelsea ja Real Madrid ovat huhujen mukaan vaihtamassa keskikentäntähtiään päittäin.

Espanjasta kantautuvien huhujen mukaan Real Madrid olisi valmis luopumaan kolumbialaisesta kultakimpaleestaan James Rodriguezista osana vaihtokauppaa Eden Hazardiin. Huhut ovat tällä hetkellä tietenkin sillä kuuluisalla ”mitä jos” asteella, mutta silti melko mielenkiintoisia, koska tammikuun siirtoikkunan avautuminen lähestyy päivä päivältä kovaa vauhtia. Espanjalaisen Metro-lehden tietojen mukaan, Real Madrid on tehnyt aloitteen belgialaisen Hazardin hankinnasta ja Chelsea on näyttämässä vihreää valoa, mikäli seura saisi vaihdoissa Rodriguezin.

Mutta päästäisikö Los Blancos todellisuudessa irti James Rodriguezista? Todennäköisesti ei. Kolumbialaisella on nimittäin tällä hetkellä aina vuoteen 2020 asti ulottuva sopimus seuran kanssa, ja hänen tämän hetken nettoarvonsa arvioidaan olevan 80 miljoonaa euroa. 24 – vuotias keskikenttäpeluri on muutenkin rankattu tällä hetkellä yhdeksi maailman parhaaksi pelaajaksi omalla paikallaan, joten olisi hyvin lyhytnäköistä toimintaa Real Madridin kannalta myydä Rodriguezia, niin loistava pelaaja kuin Eden Hazard onkin.

Hazardin tiedetään olevan valmis lähtemään pois Chelseasta ja Lontoosta heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Monien lähteiden mukaan Hazardin ja seuran managerin Jose Mourinhon välit ovat niin tulehtuneet, ettei niitä voi enää korjata. Aiemmin Mourinhon ylistämä, ja jopa Lionel Messiin ja Cristiano Ronaldoon verrattu Hazard on pelannut seuran mukana henkilökohtaisestikin surkean kauden. Miehen kykyihin ja potentiaaliin kuitenkin uskotaan edelleen, ja hänen siirtohintansa arvioidaan olevan tällä hetkellä 70 miljoonaa euroa. Siirtosumma rajaa hieman sitä, mitkä seurat voisivat ostaa miehen, mutta Real Madrid voisi olla yksi niistä. Joten jos vaihtokauppa ei toteudu, niin kuka tietää vaikka Rafa Benitez saisi hyppysiinsä sekä Hazardin ja Rodriguezin. Mitä siitä sitten seuraisi, niin vain luoja tietää.

Jalkapallokentillä tapahtuu tänään eniten Espanjassa kun Copa Del Reyssä pelataan useampikin ottelu.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

VIDEO: Näin sinusta voi tulla CR7

Arsenal-pomo ei jätä maskotin tarjoamaa kättä väliin mistään hinnasta

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa