Florentino Perezillä täysi luotto Rafa Beniteziin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Maanantai 23.11.2015 suomalaisen jalkapallofanin silmin: Aamu alkoi yhtä takkuisesti kuten kaikki muutkin kuluneen vuoden maanantai-aamut. Sängystä ylös nouseminen ja töiden pariin ryhtyminen tuntui vastenmieliseltä. Pihallakin oli kylmä, kiitos viikonloppuna sataneiden talven ensilumien. Päivä tuntui matelevan todella hitaasti eteenpäin, kunnes noin kello 14.00 jysähti!

Espanjalaisista medioista alkoi kantautua tietoja siiten, miten Real Madridin seurapomo Florentino Perez on kutsunut noin puoli yhdeksäksi suomen aikaan median edustajat koolle Real Madridia koskevaan viralliseen tiedotustilaisuuteen. Netti täyttyi välittömästi Rafael Benitezin potkuja spekuloivista uutisista ja kommenteista. Täksi kaudeksi Los Blancosin peräsimeen siirtynyt Benitez on ollut pitkin kautta fanien hampaissa, ja viime lauantain El Clasicon nöyryytyksen jälkeen miehen päätä on vaadittu Real-fanien toimesta kirjaimellisesti vadille. Myös peliyhtiöt aktivoituivat ja esimerkiksi Unibet tarjosi seuraavaksi päävalmentajaksi ranskalaislegenda Zinedine Zidanea joka on valmentanut viime vuodet Real Madridin kakkosjoukkuetta.

Lehdistötilaisuuden anti

Lehdistötilaisuuden anti oli lopulta melkoinen pannukakku. Florentino Perez aloitti tilaisuuden kymmenen minuuttia myöhässä, ja kertoi heti ensimmäiseksi että hän ja muu johtakunta luottavat edelleen Benitezin ammattitaitoon sataprosenttisesti. Perezin mukaan Rafan työt ovat vasta alussa, ja hänelle pitää vielä aikaa saavuttaa hänelle aseitetut tavoitteet. Tämän lisäksi Perez kertoi, että Real Madrid miehistö ei tarvitse täydennyksiä vaan se on hyvä joukkue. ”Joukkue antaa jatkossa kaikkensa, jotta fanien ei tarvitse enään pettyä” lupasi Perez. Samalla Perez toivoi myös fanien osoittavan tukea joukkueelle vaikeinakin hetkinä. Perez kertoi myös ymmärtävänsä fanien raivon ja epätoivon viime lauantain ruman tappion jälkeen.

Lehdistötilaisuus jatkuu edelleen ja sitä voi seurata live-streamina täältä.

Lue myös:

VIDEO: ManU ja Michael Carrick hyväntekijöinä

VIDEO: Orava aiheutti hässäkkää NFL-stadionilla

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa