VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa - tiedossa valmentajan vaihto?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tennistähti on tekemässä suurta muutosta.

Espanjalainen tennistähti Rafael Nadal on mahdollisesti vaihtamassa valmentajaa. Jonkinlaisessa syöksykierteessä oleva espanjalainen hävisi Australian avoimissa ensimmäisellä kierroksella, kun hänen maamiehensä Fernando Verdasco nappasi voiton viiden erän jännitysnäytelmässä.

Nadal jäi vuoden 2015 aikana ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen ilman Grand Slam -mestaruutta. Toni Nadal, joka on hänen setänsä, on toiminut aina espanjalaisen valmentajana.

– Ymmärrän, että urheilussa tulokset tulevat ensin. Jos on aika tehdä muutoksia, ne täytyy toteuttaa, Toni Nadal kertoi espanjalaisradio Cadena Copelle.

Nykyinen tv-kommentaattori John McEnroe on neuvonut Nadalia etsimään uuden valmentajan. Yhdysvaltalaisen sanalla on varmasti jonkinlaista vaikutusta, sillä hän voitti urallaan seitsemän Grand Slam-turnausta. Hänet valittiin tenniksen Hall of Fameen vuonna 1999.

Australian avoimet jatkuvat Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tuolloin kentällä nähdään muun muuassa Andy Murray, joka pelaa Samuel Grothia vastaan. Muista huippupelaajista kentällä ovat David Ferrer ja Stanislas Wawrinka.

Nadalin tiputtanut Verdasco pelaa Suomen aikaa huomenna aikaisin Dudi Selaa vastaan.

Peliyhtiö Unibet lähettää Australian avoimista live stream-lähetyksiä ensimmäisestä pelipäivästä aina viimeiseen pelipäivään saakka.

Lue myös:
VIDEO: Australian avoimet käyntiin – turnausta varjostaa ottelumanipulointiskandaali

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa