VIDEO: Jäämiehen puikotusta vai turhaa melua tyhjästä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 11/02/2015
Jaa tämä...

Räikkönen vs. Bottas, erä 2.

Sieltähän se tuli, mitä kaikki olivat odottaneet. Bottaksen kosto Räikköselle. Oliko töötti odotettu? Oli. Oliko yllätys että Räikkönen laittoi oven kiinni? Ei. Mielipiteitä kahden kisan tapahtumista on varmasti yhtä monta kuin silmäpareja on nähnyt molemmat tapahtumat, mutta yleinen mielipide on se, että Räikkönen on syypää… jopa molempiin kolareihin.

Sotshissa Kimi tuli viimeisellä kierroksella, lähes viimeisessä mutkassa, aivan liian kaukaa ohitusyritykseen. Ei, Kimi ei ollut rinnalla mutkaan mentäessä, ei lähelläkään. Bottas oli kilkkauksen jälkeen oma viilipyttymäinen itsensä, mitä nyt ohimosuonet pullottivat ja rajusti. Eräiden tietojen mukaan ajohanskojen paiskomisen lisäksi olisi kisan jälkeen lentänyt hieman jokin muukin tavara kohdaten oman elinkaarensa lopun. Julkisuuteen Bottas kuitenkin viisaasti ei sen isommin lähtenyt asiaa puimaan tai raivoamaan, koston paikka tulisi varmasti vaikka ei sitä halunnutkaan myöntää.

KATSO VIDEO

Ja tulihan se, mutta tälläkin kertaa Kimi oli periaatteessa syypää. Jos Sotshin ”Harakimi” sai attakistaan 30 sekunnin aikasakon, sitä ei Meksikossa nähty. Miksei? Kyseessä oli tavallinen kilpailutilanne, Kimi ei jättänyt sääntöjen mukaista tilaa autolle joka on selvästi rinnalla ja Bottas pääsi jatkamaan matkaa. Penalttia olisi tullut jo Bottas olisi joutunut keskeyttämään tai käymään edes varikolla kyseisen törmäyksen takia. Ja säännöt taitavat muutenkin sanoa että jos toisessakin osapuolessa on syytä, ei rankkuja jaeta. Joidenkin mielestä Kimi jo kiihdytti kun Valtteri kolasi Ferrarin lentoon. Suorallahan Williams olisi sitten mennyt ohi, mutta…

KATSO VIDEO

Räikkönen kauden valopilkku?

Monet ovat jo ehtineet ristiä Räikkösen menneen talven lumiksi ja entiseksi kuskiksi. Nämä ovat kuitenkin ihan huuhaa-puhetta. Ai miksikö? No lähinnä siksi, että Hamiltonin mestaruuden lisäksi mistä muusta on kolmen viimeisen kisan aikana puhuttu eniten? Kyllä, Räikkösestä ja Bottaksesta.

Formulat olivat pahasti menossa peräkkäin köröttelyksi ja joidenkin mielestä se on sitä tälläkin hetkellä. Viimeiseen asti yrittäminen, kilvanajo ja kolarit, ne kuuluvat Formuloihin, oli syy sitten ihan kenessä tahansa. Ja kansa tykkää, sehän on varma.

Pahojen kielien mukaan myös uusi pedon lukema on syntynyt. Jos se aikaisemmin oli kolme kuutosta, niin viime aikoina se on kirjoitettu muotoon 7 (Kimi Räikkönen) + 77 (Valtteri Bottas) = 777. Kaudesta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua, Brasilian ja Abu Dhabin skabat. Bottas meni Mexikon palkintopallisijoituksella Räikkösen ohi kolmella pisteellä ja vaikka Räikkönen ei omien sanojensa mukaan ole kiinnostunut muusta kuin voitosta, olisi neljäs sija varmasti parempi kuin viides sija. Ja varsinkin jos taakse jäisi Valtteri Bottas, jota kauden aikana on kaavailtu Ferrarille jopa ensi kaudeksi, Kimin paikalle.

Oliko tämän kauden taistelut tässä? Voi olla että enempää kolareita ei nähdä, mutta molempia varmasti kiinnostaa F1 –sarjan nelospaikka. Kaksi kisaa aikaa…

KARI JALONEN NIMESI LEIJONAT ENSIMMÄISEEN EHT-TURNAUKSEEN!

EHT-Turnaukset |  Karjala-turnaus 2015

Nordicbet: Kun lyöt 5 euron yhdistelmävedon, joka sisältää vähintään neljä suomalaisjoukkueen jääkiekkokohdetta, saat välittömästi 5 euron käteisbonuksen. Käteisbonuksen voit käyttää mihin tahansa kiekkovedonlyöntiin. Onnea matkaan! Liity painamalla PELAA-painiketta alla!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa