Räikkösen jatko Lotuksella entistä epävarmempaa! | F1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier latasi brittilehti Autosportin haastattelussa kovia puheita suomalaistykin jatkosta.

 

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier ei lupaillut suuria suomalaisässä Kimi Räikkösen jatkosta tallissa. Syyksi Lotus-pomot ilmoitti tallin pitkään tiedossa olleet talousvaikeudet. Boullier luonnollisesti haluaisi pitää Räikkösen ykköskuskinaan, mutta tämä todennäköisesti ei tule olemaan mahdollista.

– Haluan pitää Räikkösen vain mikäli olosuhteet ovat oikeat. Mikäli tallilla ei ole varoja, on hänestä meille riesaa. Sellaiselle pohjalle on haastavaa rakentaa mitään kestävää, Boullier runoili Autosportille. 

Räikkösen on huhuissa ilmoitettu havittelevan siirtoa muun muassa Red Bullille ja Ferrarille. Maanantaina suomalaisen manageri Steve Robertson kuitenkin vahvisti, että ainakin neuvottelut energiajuomajätin kanssa olisivat ajautuneet umpikujaan. 

Räikkönen ja Lotus ovat useaan kertaan ilmaisseet tyytyväisyytensä nykyiseen tilanteeseen. Lotuksen talousongelmat ovat kuitenkin hiertäneet muuten toimivia välejä pitkän aikaa. 

Lisäys 18:23: Sky Sportsin asiantuntija Tony Jardeenin lähteiden mukaan Red Bull tulee tekemään vielä viimeisen tarjouksen Räikkösestä viikonvaihteessa. 

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut

 

Jokereille kaksi vahvistusta rapakon takaa!

Westerlund valitsi Leijonat Tshekin EHT-turnaukseen!

HIFK-legenda Matti Murto on kuollut!

Päivän vetovihjeet!