Video: Tältä näyttää kun Valioliigaseura kokeilee jääkiekkoa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Englannin Valioliigassa pelaava Southampton FC kokeili joukkueen yhteisellä virkistysmatkalla muutama kuukausi sitten, miten jalkapalloilijoilta sujuu jääkiekon pelaaminen. Urheilijoita kehotetaan aina harrastamaan mahdollisimman monipuolista urheilua parhaimman mahdollisen fyysisen kunnon ja pelisilmän saavuttamiseksi. Alla oleva video kuitenkin todistaa sen, että jääkiekko ei ehkä ole jalkapalloilijoille se paras valinta jota harrastaa. Southamptonin onneksi kukaan ei loukkaantunut hurjan näköisissä lätkätreeneissä!

Ja jos mietitti, että miksi ihmeessä Etelä-Englantilainen jalkapallojoukkue lähtee Sveitsiin, maan pääsarjassa pelaavan HC Davosin kotikentälle harjoittelemaan jääkiekko, niin vastaus on: Ralph Krueger. Maaliskuussa 2014 Southampton FC:n nokkamieheksi astunut saksalainen Krueger nimittäin omaa hyvin vahvan jääkiekkotaustan. Krueger muistetaan erityisesti juuri Sveitsin jääkiekkomaajoukkueen pitkäaikaisena vastuuvalmentajana aikavälillä 1997 – 2010. Tämän jälkeen mies on toiminut ennen Southamptoniin päätymistä myös NHL-seura Edmonton Oilersin päävalmentajana. Valmennushommista on kuitenkin tainnut vierähtää jo liian kauan aikaa, kun mies on laittanut joukkueensa maalin pelaajan täysin normaaleissa varusteissa maalivahdinvarusteiden sijaan…

Katso alta humoristinen video, niin saat vastauksen aina silloin tällöin mieltä askarruttavaan kysymykseen: Miltä näyttää kun jalkapalloilijat pelaavat jääkiekkoa? Se on kuitenkin 100% varma asia, ettei yhdenkään näiden The Saints pelureiden kannata harkita nappulakenkien vaihtoa luistimiin, mutta pääasia on että joukkueella oli silmin nähden hauskaa jäällä!

Tuoreen valioliikakauden alkuun on aikaa vielä vajaa kolme kuukautta, mutta vedonlyöntisivuilla käyvät spekulaatiot mestarista jo kovina. Esimerkiksi Unibet tarjoaa viime kaudella sarjassa seitsemänneksi sijoittuneen Southamptonin yllätysmestaruudelle mukavan kertoimen 251,00.

Lue myös:

Atletico Madridille himoittu maalitykki!

Joutuuko Tottenham evakkoon pahimman kilpailijansa kotiareenalle?

betway