Rämö loisti edelleen – Nyt kakkostähtenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Calgary Flamesin suomalaisveskari Karri Rämö oli jälleen ottelun hahmo, kun Flames haki 1-3 vierasvoiton New Jersey Devilsistä Prudential Centerillä. Edellisenä yönä Rämön huippuotteet eivät vielä riittäneet voittoon asti, mutta nyt Flames sai katkaistua kolmen ottelun tappioputkensa ja nousi Minnesota Wildin ohi viimeiselle Playoffsien villikorttipaikalle.

– Ne olivat pisteet, joita tarvitsimme kipeästi ja olimme tarpeeksi nälkäisiä voittaaksemme. Tiedän, että pelasin tiistainakin, mutta valmentaja kysyi ennen peliä, tunsinko itseni valmiiksi ja minä vastasin OK.

Rämö torjui ottelussa 26/27 laukausta, ja hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi. Erityisen koville Rämö joutui ottelun viimeisellä minuutilla, kun Devils haki tasoitusta kuudella neljää vastaan Mikael Backlundin istuessa jäähyllä. Paine päättyi lopulta TJ Brodien alivoimamaaliin tyhjään Devils-maaliin ajassa 59.20.

Markus Granlund pelasi reilut kymmenen minuuttia Calgaryn paidassa, laukoi kerran kohti maalia ja taklasi kolmesti. Devilsin Tuomo Ruutu sai peliaikaa yksitoista ja puoli minuuttia, taklasi kerran ja pääsi pari kertaa yrittämään Rämön yllättämistä, mutta tällä kertaa Rämö oli vahvempi.

Katso kohokohdat tästä: