Rämö tulitettiin penkille – Rask pomputti ratkaisun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruins ja Tuukka Rask näyttivät aluksi pääsevän helpolla viime yön vierasottelussa Calgary Flamesia vastaan. Torey Krug vei toisen erän alussa Bostonin jo 0-3 johtoon ja kaikki näytti selvältä. Maali syntyi ajassa 20.50, ja se oli liikaa Calgaryn Karri Rämölle. Hän luisteli vaihtoon päästettyään kolme maalia yhdestätoista laukauksesta.

Rämön tilalle hyppäsi Jonas Hiller, joka laittoi luukut kiinni. Päästyään kentälle hän torjui kaiken mahdollisen, antaen Calgarylle mahdollisuuden nousta mukaan peliin. David Jones kavensikin pelin 1-3:een jo toisessa erässä ja Jiri Hudler vei kahdella kolmannen erän osumallaan Calgaryn tasatilanteeseen ja jatkoajalle.

Jatkoaika oli jo lopuillaan ja rankkarikisan odotusta oli ilmassa, kun Calgaryn TJ Brodie purjehti kohti päätyä ja antoi sokkosyötön keskelle. Vaarattoman näköinen tilanne muuttui äkkiä ottelun ratkaisuksi. Brad Marchand peitti syötön ja kiekko pomppasi hänen mailastaan korkeuksiin.

Rask huitaisi räpyläkäden refleksitorjunnalla kiekkoa, joka pomppasi ylärimaan ja siitä takaisin kohti kenttää. Rask liukui peittämään maalia ja työnsi ilmassa olevan kiekon olkapäällään sisään. Maalin synty tarkastettiin videolta ja todettiin, että kiekko ylitti maaliviivan 2,4 sekuntia ennen päätössummeria.Katso ottelun maalit tästä: